Tudom, hogy itt a nyár, a fiúk megőrülnek, de ez szerintem már idegesítő.(tisztelet a kivételnek) Ma egész nap azt kellett hallgatnom a suliban, ahogy arról beszélgettek a fiúk, hogy melyik csajnak milyen jó melle van és kit fognak megb*szni...-.-"...Engem ez nagyon lehangolt, hogy ennyire feszínesek és igaz, hogy még csak tinédzserek, de akkor is idegesít ez a szűk látokörű gondolkodás. Ráadásul ma épp vizsga előtt beszélgették ezt. Én úgy vagyok vele, hogy az ilyen embereket csak lenézni tudom, főleg , mert arról beszélgetnek hogy milyen durván csinálnák azt a csajjal és miylen csjjal, közben meg ők semmit sem érnek, mert csak ehhez értenek és pl. szart sem tanulnak.Vagy csak én vagyok ennyire "gátlásos"?
ebben a korban ez jellemző, mondhatni normális egyfelől, de nem minden fiú ilyen. s idővel beér a fejük és rájönnek, hogy nem csak a baszásból áll az egész szerelem és az egész világegyetem, hanem létezik szenvedély, romantika, érzelem
2012. jún. 5. 20:46
3/12 anonim válasza:
"Vagy csak én vagyok ennyire gátlásos?"
igen.
2012. jún. 5. 20:46
4/12 Theorba válasza:
Azért vedd figyelembe, hogy ennek 60-70 százaléka kamuduma.
Ha tudnád, mi van, illetve NINCS mögötte, jókat derülnél.
2012. jún. 5. 20:54
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom ennek persze van pszichiátriai háttere is, és van hogy a fele csak kamu,de valahogy idegesít, hogy ilyen, számomra felszínes témákról tudnak csak beszélgetni minden szünetben...Persze azért szerencsére van pár kivétel és szerencsére ismrek is belőlük egyet-kettőt:D
2012. jún. 5. 20:59
6/12 anonim válasza:
de mit érdekel téged hogy tizenéves fiuk hol mit mikor beszélnek?erröl fognak beszélni, mert ott abba suliba (jesszus) gondolom ez a trendi ha megszakadsz is.. de am ha vesszük freud sexcentrikus elméletét és mellé az iskolások devianciáját, egyáltalán nem meglepö ha erröl beszélnek,söt normális. és a fele tényleg csak parasztvakitás. (nem gondolkodtál még azon hogy aki ilyen sexuális életet él az inkább csinálja, mintsem egy osztályba magyrázza a többieknek?)
2012. jún. 5. 21:53
7/12 Theorba válasza:
Nézd, kedves!
Ez olyan, mint a legkisebb közös nevező: húzza le magához az egyébként sokkal jobbra érdemeseket is, akik kénytelenek menni a kolomp után, hogy ne közösítsék ki őket.
Ilyen egyszerű.
2012. jún. 6. 00:46
8/12 GhostRider3 válasza:
sok embert zavar még ez az igénytelenség, de többségüket nem
# 7/7
egyetértek, a lányoknál is van ilyen, csak kicsit másképp
2012. jún. 6. 18:41
9/12 anonim válasza:
igazából nem gondolnak annyit a szexre és nem olyan kanosak mint ahogy azt hangoztatják.igazándiból nem nagyon érdekli őket , h a körülöttük levőket(pl.téged)ez bosszanthatja.egymásnak akarják bizonygatni, h mekkora faszacsávók .ezt pedig azért teszik , mert még semmiféle tapasztalatuk nincs 15-16 évesen.ami nem baj persze, csak nagyon sok dolgot elárul ,hiszen én kívülállóként tudom mi a helyzet és nem volt egy megerőltető feladat rájönni.hiszen egy tapasztalt igazi nőcsábász sosem henceg pláne nem ilyen stílusban.:D
2012. jún. 6. 18:55
10/12 A kérdező kommentje:
"Pláne ilyen suliban"
A kérdés alapján lehet rossz sulinak hangzott, de épp ez az, hogy ez egy jó, válogatott suli..nem is értem, miért vettek fele gy ilyen fiút..ill. azt mondta a központinál csalt, másolt a mellette lévőről és bejött -.-...a szóbelin meg szerencséje volt,..az osztályban lévő rendes fiúkat meg eltereli a rossz útra...Egy fiú miatt romlik meg a többi.., na mind1...már nem is foglalkozok vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!