Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit bánsz jobban? Ha vmit...

Mit bánsz jobban? Ha vmit megtehettél és nem kellett volna vagy azt, ha vmit megtehettél volna és nem tetted? Miért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit megtettem és nem kellett volna.Én azt jobban bánnám.Mert lehet,hogy azt amit megtettem azzal megbántottam valakit akit nem kellett volna.:D
2009. júl. 6. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

több mint 10 éve bánok valamit, amit nem tettem meg. amit megtettem, akkor és ott jó döntés(ek)nek bizonyult(ak), ha később kiderült, h mégsem, megpróbáltam rajta finomítani, változtatni, de ha nem sikerült, akkor is vállaltam, hiszen az én döntésem volt.

viszont az elszalasztott alkalmat mindig bánni fogom.

2009. júl. 6. 15:15
 3/10 anonim válasza:
100%
Szerencsés vagyok, nem érzem úgy h bármit is kihagytam volna az életben amire lehetőségem adódott. Mindent megtettem amire késztetést éreztem, még ha visszagondolva őrültségnek tűnik is. Megbánni viszont semmit sem szabad, hiszen én döntöttem az adott szituációban, akkor az tűnt jónak, vállaltam a következményeket is, és felesleges rágódni rajta, mert a múlt már elmúlt..
2009. júl. 6. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ha megtehettem volna és mégse tettem... az nagyon idegesítő dolog, elviselhetetlen, tudni, hogy kimaradt valami az életemből
2009. júl. 6. 17:01
 5/10 anonim válasza:
100%
Amit megtehettem volna........és nem tettem :( Sajnos! Fáj a szívem érte...ha belegondolok. De hát azt mondják, ne nézzünk hátra! Csak előre!
2009. júl. 6. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Pár évvel ezelőtt felmerült ez a kérdés...

Megtettem, és nagyon-nagyon bánnám, hogyha most azon kéne gondolkoznom, hogy mi lehetett volna, ha.

Amit felajánl az élet, el kell fogadni, élni kell vele, mert sosem tudhatjuk, hogy mi miért történik.

2009. júl. 6. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos az utóbbit bánom sok olyasmit csináltam amit nem kellett vna főleg az előző párkapcsolatomban... A lehetőségek embere vagyok mindenre rárabolok ami csak akad mert nem tudni mit hoz a jövő és mit tartogat...
2009. júl. 6. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit megtehettem volna de nem tettem...

Amit már egyszer megtettem azt vlmikor meg is akartad tenni,szal akkor azt szeretted volna.

Amit meg nem tettem meg az általában azért volt mert féltem megtenni peddig tudtam, hogy úgy jobb lenne...

2009. júl. 6. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt bánnám jobban, ha valamit nem tennék meg, pedig megtehettem volna.

Volt az életemben nem egy dolog, ami így utólag visszagondolva értelmetlennek tűnik, és ha kívülről nézem, csak rossz dolgoktól kíméltem volna meg magam, ha kihagyom.

DE...

Ha nem tezsem meg, életem végéig ott lebegett volna a szemeim előtt, hogy mi lett volna ha... és az is, hogy ha akkor az meg az meg az történik, akkor esetleg most sem ez lenne. Ez egy ördögi kör.

Inkább megteszem, és később rájövök, hogy semmi értelme nem volt, mint hogy ne tegyem meg.

És hogy megbánni? Nem. Nem bántam meg soha semmit. Hogy mért? Hát azért, mert az én döntésem volt, akkor az tűnt jónak. Vagy ha nem is jónak, de meg kellett tennem. Utólag könnyű okosnak lenni. ÉS minek bánjam meg? Így is, úgy is megtörtént, változtatni nem lehet rajta. Ha mást nem, hát tapasztalatot szereztél, megtanultad, hogy azokat a hibákat ne kövesd el mégegyszer stb. Mindennek van jó oldala és mindennek van értelme, de az emberek mindenben csak a rosszat látják. Az ember éppen attől tökéletes, hogy benne van a hiba lehetősége, és a képesség, hogy a hibáiból tanuljon.

14/L

2009. júl. 7. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Valamit megtettem és nem kellett volna!

Hmm. Tudom csak hab volt a tortán.. De akkor nem én váltottam volna ki ezt az egész láncreakciót ami már 2 éve zajlik...

Az egész város a barátaimról beszélt (1 párról) és amikor az én fülembe jutott a pletyka egyszerűen nem tudtam elérni se a lányt se a fiút... De volt 1 másik lány, aki nagyon jóba volt velem is és a párral is. Elmondtam neki, hogy szóljon az illetőknek mi folyik itt..(azért neki mondtam el, mert együtt mentek nyaralni 2 nappal a beszélgetésünk után) Erre a csaj totál úgy állította be, h én keverem ezt a szart az egész városba.. Persze mindenki megutált, akik fontosak voltak nekem és azóta úgy néznek rám mint 1 leprásra, beszólnak stb.. Eddig én voltam a kemény lány, de úgy érzem az egész az én hibám így vissza se szólok nekik.. Ha kivárom azt a 2 hetet amíg hazaérnek és magam mondom el nekik nem lett volna ez az egész!!

2009. júl. 11. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!