Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek népszerű?

Hogyan legyek népszerű?

Figyelt kérdés

Mármint..lehet, hogy túl sokra vágyom, de egyszerűen nem elég az, ami van. Nincs olyan sok barátom..tudom, hogy annyi igaz barátom nem is lehet, de nem tudom mit tegyek. Pörgök, röhögök, viccelődöm, de ez mégsem elég. Van, aki túl "soknak" tart, de van olyan, mikor nem merek megszólalni társaságban. Pedig csak nyitottnak kéne lennem. De egyszerűen nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe. Megváltozhat még az embereknek a rólam kialakult képe? Hogy legyek olyan, akinek keresik a társaságát? Néha túl határozatlan vagyok meg sértődékeny. Legyek nyílt vagy legyek titokzatos? Nem tudom mit tegyek.

15/L

2009. júl. 6. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az a legjobb, ha természetes maradsz. Mindenki nem lehet mindenki barátja, eltérő mentalitásúak az emberek. Kinek a pap, kinek a papné. Velem olyan már előfordult, hogy csalódtam a legjobb barátnőimben, és az lett a legjobb barátnőm, akiről soha nem is gondoltam volna, hogy a legjobb barátnőm lesz. Ez az illető kezdeményezte a barátságot köztünk, mivel én nem is feltételeztem róla előtte, hogy köztünk lehet barátság. Nagyon jó barátnő, lehet rá számítanom. Akinek szimpi vagy, úgyis barátkozik veled!
2009. júl. 6. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Csak légy önmagad, az emberek olyannak fognak szeretni vagy nemszeretni, amilyen vagy. Még fiatal vagy és talán keresed önmagad- bocs, ha nem így van, de önmagamból indulok ki, én is ilyen voltam a te korodban. Nem kell elhatározd, hogy most nyílt, titokzatos vagy vicces leszel, te csak viselkedj úgy, ahogy neked jólesik. Ami meg a barátokat illeti, jönni fognak ők is maguktól...
2009. júl. 6. 18:44
 3/7 anonim válasza:
100%

1. Mindig irthetően beszélj, mondani valóddal legyen célod!

2. Ne káromkodj!

3. Bókolj másoknak!

4. Mutass érdeklődést mások mondanivalója felé!

5. Légy udvarias!

6. Mindig nézz a beszélgetőtársad szemébe!

7. Öltözz különlegesen, ne divatosan!

8. Ne légy ápolatlan!

9. A megjelenésed legyen elbűvölő!

1O. Ne csak magadról beszélj!

11. Légy optimista!

12. Bővits az ismereteidet!

13. Kezeld jól a konfliktusokat!

14. Ismerd el a hibáidat!

15. Segits másoknak!

Hidd el ez beválik. Talán nem 2 nap alatt de szép lassan mindenki szeretni fog.

2010. júl. 20. 18:01
 4/7 anonim válasza:

Sextreme válasza:

mindig hazudj!!!

ha az igazat mondod mindenkinek utálni fognak!!!

ez szomorú, de igy van.

2010. aug. 30. 12:53
 5/7 J.E.S.U.S. válasza:
17%
nem toom hogy csaj e vagy vagy fiu de ha fiu akor légy kemény meg durva XD ha valaki egy roszat szol rugd fejbe :D a csajoknak fogd meg a seggét ha beszol érte oltsd le XD na enyi lenne csumi
2010. dec. 24. 04:23
 6/7 anonim válasza:
100%

Bocsi de ez hogy add önmagad és szeretni fognak ez egy hülyeség.. ez csak egy sztereotípia max.

Persze nem egy jó dolog ha másnak adod magad, sőt...de akkor is.

Rengetek olyan ember van aki sokat kritizál, sokat okoskodik, saját magáról beszél, nem hallgatja meg a másikat, idióta storykat mesél, stb..stb.

És ezeket bizony senki nem szereti. És észre sem veszi az ember magág általában...

és egy emberben ezek alapban benne vannak... és ha önmagadat adod akkor bizony ezek a dolgok benne lehetnek a pakliban, tehát minden hibádra fel kell figyelni( a saját hibáidra ).. hogy mit is nem szerethetnek benned azok az emberek/társaságok akikkel "barátkozni" akarsz.

Aztán: nem feltűnően elismerni a másik embert. A viccein röhögni még ha nem is vicces.. érdeklődni.. persze ezt is csak okosan és nem idióta kérdéseket feltenni...

Az öltözködés, és az ápoltság egyértelmű :)

Lehetetlen igazán népszerűnek lenni pár hónap alatt... ez egy tanulási folyamat ha az ember alapvetőleg nem "népszerű személyiség" Lehet hogy évekig fog tartani :)

A véleményem szerint fölösleges a népszerűség.. az én megfogalmazásoman a népszerű emberek A No.1-ek.. akit mindenki ismer.. bőven elég hogy ha az ember ismer sok sok társaságot, és mindenkivel jóban van.. bár már az is elég HAMIS dolog :) de majd erre mindenki rájön aki népszerű akar lenni.

2011. febr. 28. 17:08
 7/7 anonim válasza:

1.légy iledelmes

2.barátkoz

3.beszélj normálisan és ne mondj hülyeségeket

4.légy ápolt

5.legyen testtartásod

6.öltözz egyedin :D

2011. aug. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!