Hol találhatnék -velem egy felfogású- beszélgetőtársakat? 20 f többi lent
Itt a nyár, s nem tudom, hogy mit fogok kezdeni magammal. Egy olyan faluban lakom, ahol kb mindenki kinéz és megvet, ráadásul nem is ismerek senkit. A barátaim a közeli városban vannak, velük néha találkozom majd biztos, de a többi időben mit csinálhatnék, hogy ne öljön meg a magány?
Sok mindennel elfoglalom magam, de az üresség érzése mégis mindig körülvesz.
1.: jogos :) olyan a személyiségem, hogy nem tudok könnyen beilleszkedni egy társaságba, főleg jelen helyzetben, ahol már a faluba való kiköltözésünk óta folyamatos jelleggel a megvető, megbámuló, mondhatni értelmetlenül néző arcokat látom, akik napról napra magasabb fallal veszik körül magukat, érzékeltetvén, hogy az ég világon semmi közük nincs hozzám és nem is akarják hogy bármikor legyen.
a felfogásom pedig a következő: Inkább legyek egyedül mint, hogy meg kelljen játszani magamat, azért hogy szeressenek. csak hogy ebbe már beleuntam nyolc évig
3. tudom, ez Kis herceges idézet :D és persze, ez igaz is, ezt érezném ha csak azért odamennék hozzájuk h haverkodjak velük, holott semmi közös nincs bennünk. és tudom, hogy hihetetlen , de tényleg nem nagyon vannak itt számomra szimpatikus emberek, túl más vagyok, mint az átlag, ők pedig az átlagnál is szürkébbek és szűkebb látókörűek
köszi azért, hogy foglalkoztatok velem. :-)
mi a kisherceges idézet?
a felfogásodból még mindig nem tudunk semmi lényegeset
"túl más vagyok, mint az átlag"
Bővebben??
"ha elkezdenék veletek rendszeresen beszélgetni..."
Privátban elküldöm a Facebook-elérhetőségemet, ha gondolod, jelölj be. Próba-szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!