Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ilyen hatással rám...

Miért van ilyen hatással rám egy könyv?

Figyelt kérdés
Twilight rajongó vagyok, olvastam már az összes könyvet. Éjszaka azt álmodom hogy én is vámpír vagyok, és azt nézem a tükörben hogy milyen gyönyörű lettem. Aztán felébredek nem tudok visszaaludni és félálmomban motyogok, olyan mintha a könyvből olvasnék fel. Mire ezt felfogom már pár csak pár szóra emlékszem abból amit mondtam. Ma pl arra ébredtem fel hogy "Anygali arccal nézett rám, miközben kezeit felém nyujtotta" (Renesmee) Ezt motyogtam...És félálomban voltam szal nem teljes álom volt. Próbáltam visszaaludni, de nem sikerült, de végig hasonló mondatok jártak a fejemben és nem tudtam abbahagyni.
2009. júl. 6. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
keress el egy pszichológust. nem viccből mondom.
2009. júl. 6. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert érdekelt a könyv és tetszett és emiatt nagyon megragadt benned. Nem baj, hogy ilyen hatással volt rád.
2009. júl. 6. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Mert még kis tinilány vagy, ebben semmi rossz nincsen, azt ne hidd, hogy ez valami betegség, vagy baj, ne hggy az első válaszolónak!
2009. júl. 6. 12:11
 4/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, nem kis tinilány :D Am én sem hiszem h dokihoz kéne fordulnom csak zavart h nem tudok aludni :P
2009. júl. 6. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
a 18 éves is tinilány max nem KIS tinilány
2009. júl. 6. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy egy témával sokat foglalkoztam és félálmomban beszéltem róla... Nincs ebben semmi egetrengető. :D
2009. júl. 6. 13:43
 7/10 anonim válasza:

Rám is nagy hatással volt a könyv, de én nem motyogtam, csak álmodtam róla :D Szal szerintem e mögött az lehet, hogy vágysz egy olyan világra, ahol te vagy ennyire különleges, de ezt nem nehéz elérni csak fel kell fedezned magadban azt ami különlegessé tesz. Vagy esetleg ez a "tökéletes" szerelem hiányzik. Mondjuk ebben a korban még nem kéne elkötelezni magát az embernek, de vannak kivételek (mint én :D). (19 éves vagyok és a pasimmal 4 éve vagyok együtt)

Üdv: Nixy

2009. júl. 7. 10:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az vicces! 1 cipőben járunk! :)

Anyu mondta, hogy álmomba motyogtam.. Alig értett pár szót, de azt mondta, mintha a könyvből olvastam volna.. Én el se hittem neki.. Erre a múltkor még tiszta kába voltam, még benne voltam az álmomban, de már fel is keltem.. És annyit veszek észre hogy "Micsoda buta bárány" amikor meghallottam a saját hangomat rögtön magamhoz tértem.. Azt sem értem, hogy lehet az, h már felkeltem de még mindig álmodok.. vagy mi..

2009. júl. 7. 16:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Jó hogy nem vagyok egyedül :D
2009. júl. 7. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:

amikor én elolvastam a 3. részét, utána nagyon sokáig rosszkedvű voltam meg szomorú... nagyon szomorú könyv volt szerintem..és nem bírtam kiverni a fejemből, h szegény Jake. most így visszagondolva hülyeségnek hangzik, de annyira beleéltem magam..

mondjuk én álmodni nem szoktam, csak gondoltam ezt ideírom neked:D

2009. júl. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!