Miért van ilyen hatással rám egy könyv?
Rám is nagy hatással volt a könyv, de én nem motyogtam, csak álmodtam róla :D Szal szerintem e mögött az lehet, hogy vágysz egy olyan világra, ahol te vagy ennyire különleges, de ezt nem nehéz elérni csak fel kell fedezned magadban azt ami különlegessé tesz. Vagy esetleg ez a "tökéletes" szerelem hiányzik. Mondjuk ebben a korban még nem kéne elkötelezni magát az embernek, de vannak kivételek (mint én :D). (19 éves vagyok és a pasimmal 4 éve vagyok együtt)
Üdv: Nixy
Az vicces! 1 cipőben járunk! :)
Anyu mondta, hogy álmomba motyogtam.. Alig értett pár szót, de azt mondta, mintha a könyvből olvastam volna.. Én el se hittem neki.. Erre a múltkor még tiszta kába voltam, még benne voltam az álmomban, de már fel is keltem.. És annyit veszek észre hogy "Micsoda buta bárány" amikor meghallottam a saját hangomat rögtön magamhoz tértem.. Azt sem értem, hogy lehet az, h már felkeltem de még mindig álmodok.. vagy mi..
amikor én elolvastam a 3. részét, utána nagyon sokáig rosszkedvű voltam meg szomorú... nagyon szomorú könyv volt szerintem..és nem bírtam kiverni a fejemből, h szegény Jake. most így visszagondolva hülyeségnek hangzik, de annyira beleéltem magam..
mondjuk én álmodni nem szoktam, csak gondoltam ezt ideírom neked:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!