Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen hatással van egy...

Milyen hatással van egy szülőre, ha a gyereke öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés
Esetleg, ha épp őmiatta?
2011. júl. 30. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
ne legyél öngyilkos. egy szülőnek annál nagyobb fájdalma nincs mikor a gyereke meghal.
2011. júl. 30. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:

első: egy szóval nem említette hogy öngyilkos akar lenni.

Egyébként nagyon fájdalmas lehet.. én gondolkoztam ilyesmin, és anyum azt mondta hogy soha nem tenné túl magát rajta.

2011. júl. 30. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Tönkremenne bele egy szülő ha a gyerek meghalna! Ha ő miatta, azt ő sem élné túl. Nem tudom, hogy honnan jött ez a kérdés, de ha ilyesmin gondolkozol vagy éppen a barátnőd akkor NE! Nem csak egy életet oltana ki hanem egy egész családét!
2011. júl. 30. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
én is ilyeneken agyaltam hogy megértsenek. de most már rájöttem hogy meg kell hogy változzak(lehet hogy a változáshoz szükséges lépéseket nem fogják megérteni) és sokkal jobb az egész.akár milyen szar volt azelőtt
2011. júl. 30. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:

ilyen kérdést...

partyt fog rendezni... házibulit. a sír tetején részegen táncolnak majd és lehányják.... milyen hatással lehet rá, most őszintén?

2011. júl. 31. 12:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Őszintén, nem is tudom, minek kérdeztem.

Sokszor gondoltam rá.

Konkrétan apám miatt, és sokszor terveztem, hogy majd hagyok egy levelet, stb...

Csak nem tudom, mi lenne azután azokkal akiket itthagytam.

2011. júl. 31. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért akarsz miatta öngyilkos lenni?
2011. júl. 31. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Mert gyűlöl és meg akar szabadulni tőlem.
2011. júl. 31. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet elviselni de akkor gondolj anyukádra meg a barátaidra! Akik szeretnek. Nem éri meg.
2011. júl. 31. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!