Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs önbizalmam. Sőt azt se...

Nincs önbizalmam. Sőt azt se tudom mi az?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve mostanában.Elkezdődőtt a nyár,és ahelyett h örülnék,depis lettem.A külsőm a problémám.Kövér vagyok,hormon gondok,pattanásos hát,arc,de naon csúnya,szőr gondok,ami elég ciki.Egész nap bent vok,már két hete ki se mentem,ráadásul ilyen melegben is hosszú gatya,meg hosszúujjúba vok,h eltakarjam a testem:(Már anyukámék is mindig szólnak:Nincs meleged?Miért nem veszel fel nyári ruhát?ez olyan rosszul esik.ők nem érzik át a problémámat.Pedig melegem van,és legszívesebben egész nap bikiniben lennék,de ilyen testtel??olyan rossz,amikkor látom az o.társaimat,h ők milyen boldogok,mert az utcánkba laknak,és áát lehet látni hozzzájuk.és fürödnek,tök önfeledtek,olyan jól néznek ki:(

meg a szüleim is mindig azzal jönnek:mért vagy ilyen szomorú?bezzeg a szomszéd leány mindig el jár,te meg nem mész sehova?!olyan rosszul esik ez.

Segítestek,már nem akarok így élni:((

2009. júl. 6. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez most miért fontos?
2009. júl. 7. 15:54
 12/12 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok,lány.
2009. júl. 7. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!