Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs önbizalmam. Sőt azt se...

Nincs önbizalmam. Sőt azt se tudom mi az?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve mostanában.Elkezdődőtt a nyár,és ahelyett h örülnék,depis lettem.A külsőm a problémám.Kövér vagyok,hormon gondok,pattanásos hát,arc,de naon csúnya,szőr gondok,ami elég ciki.Egész nap bent vok,már két hete ki se mentem,ráadásul ilyen melegben is hosszú gatya,meg hosszúujjúba vok,h eltakarjam a testem:(Már anyukámék is mindig szólnak:Nincs meleged?Miért nem veszel fel nyári ruhát?ez olyan rosszul esik.ők nem érzik át a problémámat.Pedig melegem van,és legszívesebben egész nap bikiniben lennék,de ilyen testtel??olyan rossz,amikkor látom az o.társaimat,h ők milyen boldogok,mert az utcánkba laknak,és áát lehet látni hozzzájuk.és fürödnek,tök önfeledtek,olyan jól néznek ki:(

meg a szüleim is mindig azzal jönnek:mért vagy ilyen szomorú?bezzeg a szomszéd leány mindig el jár,te meg nem mész sehova?!olyan rosszul esik ez.

Segítestek,már nem akarok így élni:((

2009. júl. 6. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
úgy tudod építeni az önbizalmadat, ha kipróbálsz olyan helyzeteket is melyektől félsz..sok sikert kislány szurkolok neked!..menj sokat emberek közé, nem kell mindentől távol tartanod magad ami jót tesz:)
2009. júl. 6. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

nem lehet mindenki tökéletes, fogadd így el magad :)

de ha nem megy, lehet ezek ellen tenni.

otthon ülés helyett sportolj kicsit, és egyél kevesebbet, le fogsz fogyni.

a pattanásos bőrt is lehet kezelni mindenféle kenceficékkel, de szerintem a legjobb megoldás a nap. kifekszel a napra és az leszárítja a pattanásokat.

2009. júl. 6. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
jajj :((((((( Én is pontisan ezt élem át, borzalmas érzés :(( Csak én már leszoktam róla, hogy hosszúujjúba járjak mert én nagyon nem bírom a meleget, szerintem bele is halnék. De én se megyek sehova. És megőrülök a nyártól, hogy most BOLDOG lehetnék, mert suli sincs, és minden csak sokkal rosszabb, ez az egész nyár egy kínszenvedés!!
2009. júl. 6. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Ahelyett hogy otthon sajnálod magad menj el sportolni, tornázz, vagy járj táncolni azzal is lehet fogyni és még a hangulatodon is segít, meg bőrgyógyászhoz is el kellene menned aki segít a hormonzavarodon (ha valóban az van), ezzel megoldódik a szőrösség meg a pattanások is szépen eltűnnek. Szóval ne a csodára várj, olyanok nincsenek. Ha nem tetszel magadnak akkor változtass és önbizalmad is több lesz.
2009. júl. 6. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértve 13:27-essel. Azzal, hogy sajnáltatod magad, ugyanolyan duci maradsz, sőt. Sportolj, figyelj arra, mit eszel, foglald le magad. A szüleiddel pedig beszéld meg mi a bajod, ők sem gondolatolvasóak, hogy kitalálják a problémáidat. Hidd el, segíteni fognak, ne félj. Sok sikert!
2009. júl. 6. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
12:15 vagyok--- Én már elkezdtem fogyózni, azért is nem járok már pulcsiban, egyszerűen már maga a tudat is jót tesz, hogy nem zabálok összevissza, meg hogy fogyózok... meg menj ki biciklizni, vagy otthon tornázz DVDre!
2009. júl. 6. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne bánkódj!!! Gondolj bele hány csúnya ember van a világon és ők se mennének ki az utcára?

Ráadásul a te problémádon még lehet segíteni. A nap a legjobb a pattanásra és tudd meg sok duci embert ismerek akik sokkal boldogabbak mint a nem ducik. Hasonló helyzetben voltam én is, bár én idősebb vagyok, de én sem nagyon mozdultam ki sehova. nem jó depis leszel fogadd el magad olyannak amilyen vagy (változtass ha akarsz) de élj börtönbe nem követtél el semmit hogy kínozd magad. Tessék menni barátkozni, bulizni.

2009. júl. 6. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Nah akkor pont ugyanabban a cipőben jársz mint én... Legalább tudom h nem csak én vagyok ilyen magambafordulós komplexusokkal teletömött ember

F-22

2009. júl. 6. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát nem csak te, ezt garantálom... :(
2009. júl. 6. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 14-17 körül? vagy mennyi?
2009. júl. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!