Nincs önbizalmam. Sőt azt se tudom mi az?
Nagyon el vagyok keseredve mostanában.Elkezdődőtt a nyár,és ahelyett h örülnék,depis lettem.A külsőm a problémám.Kövér vagyok,hormon gondok,pattanásos hát,arc,de naon csúnya,szőr gondok,ami elég ciki.Egész nap bent vok,már két hete ki se mentem,ráadásul ilyen melegben is hosszú gatya,meg hosszúujjúba vok,h eltakarjam a testem:(Már anyukámék is mindig szólnak:Nincs meleged?Miért nem veszel fel nyári ruhát?ez olyan rosszul esik.ők nem érzik át a problémámat.Pedig melegem van,és legszívesebben egész nap bikiniben lennék,de ilyen testtel??olyan rossz,amikkor látom az o.társaimat,h ők milyen boldogok,mert az utcánkba laknak,és áát lehet látni hozzzájuk.és fürödnek,tök önfeledtek,olyan jól néznek ki:(
meg a szüleim is mindig azzal jönnek:mért vagy ilyen szomorú?bezzeg a szomszéd leány mindig el jár,te meg nem mész sehova?!olyan rosszul esik ez.
Segítestek,már nem akarok így élni:((
nem lehet mindenki tökéletes, fogadd így el magad :)
de ha nem megy, lehet ezek ellen tenni.
otthon ülés helyett sportolj kicsit, és egyél kevesebbet, le fogsz fogyni.
a pattanásos bőrt is lehet kezelni mindenféle kenceficékkel, de szerintem a legjobb megoldás a nap. kifekszel a napra és az leszárítja a pattanásokat.
Ne bánkódj!!! Gondolj bele hány csúnya ember van a világon és ők se mennének ki az utcára?
Ráadásul a te problémádon még lehet segíteni. A nap a legjobb a pattanásra és tudd meg sok duci embert ismerek akik sokkal boldogabbak mint a nem ducik. Hasonló helyzetben voltam én is, bár én idősebb vagyok, de én sem nagyon mozdultam ki sehova. nem jó depis leszel fogadd el magad olyannak amilyen vagy (változtass ha akarsz) de élj börtönbe nem követtél el semmit hogy kínozd magad. Tessék menni barátkozni, bulizni.
Nah akkor pont ugyanabban a cipőben jársz mint én... Legalább tudom h nem csak én vagyok ilyen magambafordulós komplexusokkal teletömött ember
F-22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!