Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érettségi időszakokban volt/va...

Érettségi időszakokban volt/van úgy, hogy napokig alig mozdulsz ki, csak tanulsz és minden oké?

Figyelt kérdés
napokig egyedül vagyok itthon, ami sajnos megszokott nálam, de már kezdek becsavarodni, nem tudom velem van-e a baj, persze tanulás közben bőségesen pihengetek, és internetes szótárral/tételekkel tanulok, közben fagy le az internet gyakran, normális, vagy veled már volt úgy hogy napokig tanultál egyedül ebben az időszakban és túl élted?

2012. jún. 19. 19:03
 1/7 A kérdező kommentje:
az internet lefagyással kapcsolatban, idegrohamot képes okozni:)
2012. jún. 19. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
amúgy napok óta csak románnal foglalkozom, kezdő létemre középszinten.
2012. jún. 19. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is napokig tanulok begubózva. De nekem teljesen oké, max hízok mert unalmamba eszek de nekem nem gond.
2012. jún. 19. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:
példát veszek rólad ezekben az időkben:)) talán a rutinosan lefagyó gép miatt is lehet, meg az értelmetlen román nyelv..
2012. jún. 19. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam tanulni. Mármint nem kényszerből. Érettségire meg egyáltalán nem tanultam, ha jól emlékszem. De ennek ellenére sem mozdultam ki, csak max. ha muszáj volt. De alig muszáj.

http://www.youtube.com/watch?v=0zhQBk_zmHg

2012. jún. 19. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

kémiát tanultam anno úgy hogy 10 napon keresztül reggel 10-től éjfélig.

közben cigiszünet, 1 kajaszünet- nem bírtam enni se, éjfél után zuhany és egy kis net, plusz sorozat/film meg ebédnél néztem még e-mailt, facebookot, de igazából este éjfél-3 között éltem ki magam

nagyon fárasztó volt...-_-

2012. jún. 19. 20:12
 7/7 A kérdező kommentje:
aranyos zene, megnyugtató, köszönöm:)) gondolom te ennek ellenére sem kattantál be, és vágtál földhöz mindent:)) bár ilyen tantárgy-rettenet mellett:))
2012. jún. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!