Mi volt a legrosszabb dolog az életedben?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 28. 10:58
21/28 anonim válasza:
Amikor megerőszakoltak a szomszéd fiúk 5 évesen. Legszívesebben kitörölném az emlékét.
22/28 anonim válasza:
Amikor elveszítettem a gyermekem.
23/28 anonim válasza:
Most: A barátom nálam jelentkezett be iwiwre, majd énis beakartam , és véletlen az övével sikerült, üzizni akartam, és találtam egy rakás üzit, amiben más lányokkal akar találkozni, vagy lányok vele.... :S:(
24/28 anonim válasza:
3 hónap TÖMÉNY,ágybanfekvős depresszió!
Kisebb csoda,hogy túléltem!
25/28 anonim válasza:
Amikor gyerekként folyamatosan vertek, amikor kiközösítettek az iskolában, amikor a nagyapám, az egyetlen, aki kiállt értem a családban meghalt, amikor a szerelmem csajozásai kiderültek, és meg akart csalni...
Hát soha nem lesz ennek vége?
26/28 anonim válasza:
Hogy a világra jöttem, nem kértem mégis itt vagyok pedig nem akartak és ezt érzem-éreztem eddigi életemben....
27/28 anonim válasza:
Amikor az egyik nagy szerelmem végleg eltaszított magától. de ezen már túl vagyok.
a másik nagyon rosszat jelenleg is vívom: 1 éve pszichoszomatikus betegségim vannak, valós fizikai fájdalmakkal. és nem tudnak vele mit kezdeni, mert a kulcs bennem van, amitől meggyógyulhatnék végre de nem lelem seholsem.
28/28 anonim válasza:
Konkrét példát nem tudok/akarok hozni. De ami a legrosszabb, hogy nem tudok egy filmet képet vagfy videoklipet rendesen megnézni, csak szakértői szemmel. Ez nagyon zavaró egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!