Mi volt a legrosszabb dolog az életedben?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 28. 10:58
11/28 anonim válasza:
Mint már többen is írták,szerintem is az a legrosszabb,ha meghal valaki akit szeretünk.Nekem, már sok mindenkim meghalt,ami tragikus,hiszen én még az első kutyámat is úgy meggyászoltam,hogy eltemettem a kertbe,és 12 éve ápolom a sírját,és még mindig nagyon hiányzik.
12/28 anonim válasza:
Amikor sültkrumpli volt az ebéd, a tesóm meg kinyomta az utolsó csepp ketchup-ot is.
13/28 anonim válasza:
Irigylem a sültkrumplis válaszadót...
Nekem rémálom volt mikor elhagyott a párom. Szerencsére helyre sikerült hozni köztünk a dolgot, de akkor nagyon szomorú voltam. Úgy éreztem valami meghalt bennem.
14/28 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legrosszabb élmény. Minden rossz dologból lehet okulni, így máris nem lesz rossz az egész élmény. Lehetnek rossz élményei az embernek, de ha ügyes, tudja kontextusában nézni a dolgokat.
15/28 anonim válasza:
Mikor megvertek a suliban és anyám pont abban az időszakban volt a pszichiátrián...
16/28 anonim válasza:
Amikor elvesztettem azokat akikkel kerek volt a világ.
17/28 anonim válasza:
Múlt hét vasárnap. Akkor halt meg a kisbabám
18/28 anonim válasza:
Fogadd őszinte együttérzésemet!
20/28 anonim válasza:
Nekem több is van: Nem ismertem a mamámat a papámat, amejiket igen az is hamar meghalt. ja,és apám elköltözött és nem érdeklem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!