Miért érzem ezt? 18/L
amióta elballagtam 8. ból úgy érzem, nem találom a helyem.. a mostani osztályomat nem szeretem, teljesen egyedül vagyok, egész nap rossz kedvem van, mert nincsenek barátaim.. úg érzem, hogy az a ballagás volt az utolsó szép(bár egyben szomorú)nap az életemben..
mindig arra az egy napra gondolok vissza, amikor még a barátaimmal voltam, amikor még nevethettem velük, és jól éreztem magam.. folyton beleképzelem magam azokba az évekbe, és folyton visszajárok az általános iskolámba, cask úgy körülnézni, ránézek erre arra a tárgyra, és mindenről eszembe jut valami szép emlék..és legszívesebben elsírnám magam..
úgy érzem az életemben utoljára ott lehettem önmagam, és ott éreztem jól magam.. lehet, hogy csak a barátaim hiányoznak?
és szerintetek ez káros, amit csinálok? hogy mindig a múltban élek?
és hogy tegyem ezen túl magamat?
ma volt a ballagás a volt általános sulimban, és elmentem megnézni.. és úgy éreztem, mintha csak én ballagnék, mintha én is csak tegnap ballagtam volna..és most annyira rossz kedvem van, pont mint ballagás utáni napon, 4 éve..
ajj nagyon rossz:( úgy érzem hogy soha többet az életben nem leszek olyan boldog, mint akkor, sőt..inkább soha nem lesz már jó időszak az életemben..
van még egyébként valakinek ilyen érzése? 18/L

Te jó ég.
Próbáld meg a jelenben megtalálni a szép dolgokat.
Ez, amit csinálsz, nem egészséges.
18 éves vagy. Kezdődik a felnőtt életed. Tűzz ki célokat. Haladj feléjük. És foglalkozz a jelen pillanattal. :)

Én is mindig jó kedvel gondolok vissza a régi emlékekre, sokkal jobb volt mint most :) Rengetegszer felidézem v csak vmiről eszembejut egy régi szép elmék, olyankor mindig nagyon jó kedvem lesz.. szval nekem is hiányzik de sajnos ilyen az élet.. változik... :/
mondjuk én már túltettem magam rajta...
egyébként miért nem tartod a régiekkel a kapcsolatot?
sajnos megváltoztak a régiek is:( nekem úgy tűnik, hogy ahogy egyre idősebbek vagyunk, felnőttebbek, mindenki megváltozott, de rossz irányban.. pl: az egyik barátnőm tiszta sznob lett, a másik bunkó, beképzelt, azt hiszi ő a világ közepe..
és mindenki ilyen körülöttem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!