Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Elegem van az...

Mit tegyek? Elegem van az életemből!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Az elején kezdem.2.-os koromban az osztálytársaim elkezdtek csúfolni,a hajam miatt.Az osztályomban a fiúk azóta is úgy kezelnek mint egy senkit,folyton csak bántanak.(lelkileg)A lányok már nem bántanak de ők se sszeretnek.Egy barátom sincsen senki se szeret velem lenni.Emiatt nagyon gátlásos és zárkózott lettem.Az utóbbi 2 évben depressziós lettem (vagyis úgy érzem magamat) talán emiatt jöttek elő testi betegségeim is.(körömbenövés,gyulladások,reflux).Ugy érzem mindenkinél rosszabb vagyok(belsőleg és külsőleg).Minden tesi óra elött erősen görcsöl a hasam annyira félek tőle.Egy suli és osztálybuliba se megyek el soha mivel a fiúk ott is bántanának.Most pedig elég szegények lettünk mivel anyának újabban nincs munkája.Ja és a hugomat (11 éves) hiába lusta tanulni,fele annyira se szorgalmas mint én,nem is takarít,nem főz mint én és még is jobban szeretik,tele van barátokkal,pedig nem érzem rosszabbnak magam nála.
2009. júl. 4. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha csúnyának tartod magad miért nem változol meg? Szedd össze magad és merj változtatni.

Ahogy változol és lesz önbizalmad a világot is másképp fogod látni. Ez velem is így volt. Látom hogy az emberek barátkoznak velem és kedvelnek, így én is többre tartom magam és bátrabb vagyok, a kedvem is sokkal jobb mióta nem cikiznek állandóan.

2009. júl. 4. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet h pesszimista vagyok, de ebben a suliban minden így is fog maradni. Mert ha csak úgy megváltozol, akkor kiröhögnek :S Tapasztalat. Menj át más iskolába vagy bírd ki ezt az egy évet, és akkor úgyis átmész másikba. Amúgy megértelek :S:( én is így vagyok ezzel. De én már befejztem a gimit, és tudom, hogy egyetemen az lehetek, aki lenni akarok, aki VAGYOK. :) Sok sikert!
2009. júl. 4. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:

szia

én is 14 éves vagyok. sajnos nekem se igen vannak barátaim, én is csunya vagyok. ha van kedved irj privit:)

2009. júl. 4. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló gondjaim voltak, folyton csúfoltak általánosban. A fiúk azért, mert nem álltam le velük, a lányok pedig féltékenyek voltak. Nem találtam a helyem, de nem is akartam, mert éreztem, hogy ez nem az én világom. Folyton azt mondták, h ronda vagyok, holott egyáltalán nem (és ezt nem azért mondom, mert beképzelt vagyok, de tényleg nincs rajtam semmi csúnya, ráadásul szépségversenyeken értem el tök jó helyezést) Most gimis vagyok, senki nem piszkál, mindenki mondja, hogy milyen szép vagyok, meg jófej. Tök sok barátom lett. Én csak azt tudom mondani, hogy bírd ki, amíg középiskolába nem kerülsz, utána minden meg fog változni. Csak legyél nyitott, vidám, kedves. És akkor mindenki szeretni fog:)

15/L

2009. júl. 6. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam, engem is mindig piszkáltak általánosban. Azt hittem a gimi jobb lesz, de egyik általános iskolai osztálytársnőm is abba az osztályba jött...örültem, hogy nem leszek egyedül, de nem kellett volna. Ő tette tönkre a gimis éveimet. Mindenki előtt beégetett ahogy tudott, mindennnek elmondott mások előtt, csak azért, hogy őt tartsák szépnek kedvesnek. És ez rám is kihatott, már befejeztem a gimit, de még most is rondának érzem magam. Remélem sikerül leküzdenem az önbizalomhiányom valaha. Szóval ha teheted, oylan gimibe menj ahol csak ismeretlen osztálytársaid lesznek, ott majd találsz magadnak barátot, csak légy nyitott, beszélgess, és mosolyogj sokat. :)
2009. szept. 30. 19:56
 16/18 anonim válasza:
Én nem értem akik csúfólják azokat,akik szegények.Én is szegény voltam,és utána olyan jóra fórult az anyagi helyzteünk,alig voltak ruháim.:S és mostpedig (nem dicsekedek vele.)de az anyagi helyzeteink hiretelen "sokkal" jobbra fodultak.És nekem se nagyon voltak akkoriban barátnőim,vagyis voltak,de szegények voltak,és én mindíg velük voltam,meg szégyeltem őket pedig én is ugyanolyan voltam,mindíg is szerettem volna a legnépszerübb csajokkal barátkozni,de ők nem akartak velem.És mivelmár most sokkal jobbak az anyagi helyzeteink,nem szeretnéka legnépszerübb lányokkal barátokzni,mert beképzeltek,stb!Inkább maradtam a szegényebb barátnőknél,és nem érdekel hogy milyenek,aza lényeg,hogy tiszták!Amúgy én megmondanám a többieknek a helyedben hogy engem ne sértegessenek,mert még ők is lehetnek ilyenek. De elhiszem hogy rossz ilyen helyzetbe lenni,mert tapasztaltam már:S,de majd lessz ez job is hidd el nekem,a többiekkel meg ne foglalkozz,csináld úgy,imtha nem is hallanád!
2010. febr. 4. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia

Igaz rég lett már kiírva ez a kérdés, bár azért még írok hátha megnézed.. Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nekem nagyobb problémám is van az öbizalomhiány és hasonlók mellett, 15 éves vagyok, ha lenne kedved beszélni írj privit.

Meg bárki aki hasonló helyzetben van írhat és msnen dumálhatunk hátha tudunk segíteni egymásnak :)

2010. márc. 10. 19:02
 18/18 anonim válasza:
mizu veled 2014.-ben?:D
2014. jan. 30. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!