Az tényleg gonosz ember aki nem tapsikol vagy nem örül amikor az utcán boldog párokat lát miközben neki nem jön össza a párkapcsolat?
Én próbáltam azt is, hogy utálkoztam, ha szerelmespárokat láttam, és azt is, hogy örültem nekik. Nos, ez utóbbi sokkal jobb, mert míg ők arról mit sem tudnak, hogy én mit érzek, és élik világukat, addig én bizony érzem a saját érzéseim. Nem kötelező nekik örülni, de mégis kinek lesz jobb vagy rosszabb attól, amit én érzek? Nekem! Akkor miért ne éreznék olyasmit, ami nekem is jó?
Az 5. válaszoló kedvéért hozzáteszem, hogy engem határozottan meg tud mosolyogtatni amikor nem fogják vissza magukat... ;)
Szóval, kedves kérdező, nem vagy gonosz ember. Csak kiszúrsz magaddal azzal, hogy rosszul érzed magad mások miatt. De ez a te életed.
Nekem sincs senkim, de amikor látok boldog párokat, mosolygok, gondolatban hosszú boldogságot kívánok nekik, és szintén gondolatban megsimogatom az arcukat.
Te egyszerűen irigy vagy, részben emiatt sincs senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!