Nincs saját életem ezért folyamatosan filmeket, sorozatokat nézek, szánalmas vagyok?
Figyelt kérdés
Ez az egyetlen kikapcsolódásom és ha nem nézem a kedvenc sorozataimat, vagy valami filmet, akkor úgy érzem,hogy szinte nincs is értelme semminek. Egyszerűen olyankor nem tudok mit kezdeni magammal, csak ülök és bámulok magam elé. Amikor ezeket nézem, olyankor egyszerűen elfelejtek minden rosszat, azt,hogy milyen unalmas az életem. Viszont ez néha odáig szokott fajulni,hogy teljesen elszakadok a valóságtól és nagyon nehezen tudok visszakerülni, annyira beleélem magam a történetbe.2012. jún. 12. 23:08
11/16 A kérdező kommentje:
Ezt egy időben én is csináltam. Egész nyáron a szobámban ültem, függöny behúzva, és néztem a sorozatokat reggeltől estig. ÉS az egész nyaram így ment el.
2012. jún. 14. 10:18
12/16 A kérdező kommentje:
mondjuk ez azért már durva,hogy csak gyilkolós sorozatokat tudsz nézni,meg,hogy minden embert pszichopatának nézel, nem félsz,hogy ennek rossz vége lesz?
2012. jún. 14. 10:19
13/16 anonim válasza:
akkor nézz trónok harcát, elég vérengzős. dexter és gyilkos elmék nekem is fekszik, a true blood viszont a 4. évadtól hanyatlik. (az american horror storyt tudom még ajánlani)
14/16 A kérdező kommentje:
sajnos a true blood 4. évad tényleg gyenge volt, de talán az 5. jobb lesz:)
2012. jún. 14. 14:18
15/16 anonim válasza:
:D nem félek. Ugyan is, általában tényleg van valami vaj a füle mögött azoknak, akikből ilyeneket nézek ki. Természetesen nem nekrofil pedofil beteg állatokra gondolok . :D
Hogy is mondjam, erőszak terén már van némi élettapasztalatom. És minden emberen látszik, vagy éppen hallatszik, hogy beteg az agya, vagy sem.
Ráadásul gyerekkorom óta hánynom kell az emberi társadalomtól, szóval túl sokat nem rontott a társadalmi megítélésemen.
Viszont elég jól kifejlesztettem az emberismeretemet, és a sorozatok által, és különböző könyvek olvasásával elég jól olvasok a testbeszédben is. Szóval ezeket a sorozatokat én más szempontból fogom fel, mint a tömeg. Figyelek a részletekre, a megoldásra stb.
16/16 anonim válasza:
majd meglátjuk, mondjuk nekem már az 1. rész se volt kecsegtető. egyedül eric az, akiért még nézem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!