Nincs saját életem ezért folyamatosan filmeket, sorozatokat nézek, szánalmas vagyok?
Igen.
Legyen valami hobbid..sportolj, vagy tökmindegy, csinálj valamit.. :D Menj sétálni, olvass, hallgass zenét, énekelj, menj át a barátaidhoz, hívd át őket, karaokizzatok, menjetek moziba. Rajzolj, fess. Írj verseket. Süss valami finom sütit. Annyi mindent lehet még csinálni, hajrá!!! :D
Nekem is voltak ilyen időszakaim, de leállítottam magam, azt mondtam hogy nem kezdek el új sorozatokat nézni és pont. Az a heti pár rész ami kijön a sorozataimból meg nem gáz szerintem.
Muszáj lenne elkezdened csinálni valamit, annyi minden van a világon. Átélni a dolgokat sokkal jobb, mint ábrándozni róluk. :)
Én is 21 vagyok, és ha pesti vagy, akkor találkozhatunk is. Mindig izgalmas új embereket megismerni. :)
addig sem unatkozol, vagy filmet nézel. ;) (én is filmmániás vagyok :D)
Ezeket szeretem nagyon: Dexter, Borgiák, True Blood, Spartacus, Skins, Glee és még sorolhatnám...:D
Filmek közül nem nagyon tudok kiemelni, mert már vagy egy milliót láttam.
Velem is ugyan ez a helyzet. Ráadásul nyáron, én a nyarat nem is érzékelem. Mert behúzott függönnyel estig sorozatot nézek, aztán éjjel főzök valamit alszok és kezdődik elölről. (Nyaranta egyedül vagyok itthon, télen meg suli.)
Ráadásul én már minden emberben, aki gyanúsan viselkedik a beteg szociopata pszichopata pedofil nekrofil állatot látom. Csak olyan sorozatot vagyok hajlandó nézni amibe gyilkolnak. Dexter, Gyilkos elmék, Castle, Mentalista, Dr. Csont, A folyó. +hasonlóak..
Ráadásul vannak olyan sorozatok, amiket már végig láttam, magyarul is, meg angolul is. 4x újra nézve..
Bár nekem vannak hobbiaim, és eljárhatnék a barátaimmal szórakozni.. De nem akarok, ha tudok sorozatokat is nézni. Szánalmas, nincs életem. De legalább nem én vagyok az egyetlen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!