Hogyan tudnám mindezt megvalósítani?
Én is ilyen vagyok.
Elhatározom->Eltelik az idő, nem tetem meg->Magamat rágom,hogy miért nem fordítottam rá több időt->Elhatározom, hogy holnap megteszem..és így tovább..
Egy ideje alvási problémákkal küzdöttem...volt, hogy már nem is éreztem, mennyire késő van, mert átállt a szervezetem..
Ekkor mondtam, hogy kell valami ösztönzés...
Beállítottam az ébresztőt és minden este 20:00-kor csörgött az óra..volt 1 órám a fürdésre, tisztálkodásra egyébre..aztán 21:00-kor szintén megszólalt az ébresztő...Elmentem aludni..ezt kb egy hétig csináltam és
átszoktam..aztán ment e nélkül is..
Nem tudom neked mik a terveid, illetve, hogy azok milyen időpontra esnek, de ha teheted ,tanácsolom, hogy te is állíts be egy ébresztőt. Akár azt a zenét ami motivál..az legyen az ébresztőhang...Ha már a telefonom is nyaggat engem, én tuti fordítanék időt arra a bizonyos tevékenységre:D
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!