Nem kéne hogy zavarjon?
Figyelt kérdés
Az van, hogy megnyertem egy európaszintű rajzpálázatot. Nagyon örültem neki, de tényleg, ugyanis én tipikusan az a nagyon nagyon önbizalom hiányos fajta vagyok, szóval jól esett, hogy elismernek. Csak az a baj, hogy az állítólagos barátaim még annyit se mondtak, hogy gratulálok. Megkaptam a nyert ajándékcsomagot, ők megkérdezték miaz, én mondtam, erre ők: ja, jó. És ennyi. Többé nem került szóba. Ez kicsit rosszul esik:( túlreagálom?2012. jún. 12. 15:27
1/7 anonim válasza:
Először is gratulálok neked.Nem reagálod túl,szerintem irigyek rád.Ne foglalkozz velük, inkább örülj hogy nyertél.
2/7 anonim válasza:
Nem akarok lehangoló lenni, de a tehetséget nem nagyon ismerik el. Csak az adott téma szaktekintéjei. Itt vagyok én is fiúként 15 évesen 136-os IQ-val a koromat bőven meghaladó tudományos tudással. DE senki nem mondja, hogy milyen okos vagy, pedig néha jólesne, én is csak akkor vagyok jó, ha megírok nekik egy TZ-t ötösre. Szóval ne sopánkodj, aki ért a művészethez elismeri.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:) amúgy gartulálok az IQ-hoz:)
2012. jún. 12. 16:22
4/7 anonim válasza:
Én meg neked a rajzpályázathoz! :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. jún. 12. 17:10
6/7 anonim válasza:
Nem reagálod túl.Azt viszont én is szeretném megerősíteni hogy az emberek néha irigységből ilyenek-.-
nekem pl nyolcadikba először sikerült a középfokú szóbelim.nekem volt először az osztályba.akkor még a ,,hűha.dejó neked.úristen." volt a reakció,mikor a barátnőimnek elmondtam.az írásbeli sikerültével csak annyi hogy ,na az jó" de ilyen ún.fapofával.az viszont szerintem irigység volt már.igaz hogy olyan bnőmnek mondtam akinek nem volt középfokúja.mondjuk neki most sincs.de erről nem ő tehet,mindegy.szóval ezzel csak be akartam bizonyítani hogy sokak sajna ilyenek.de azt megteheted,hogy ne foglalkozz velük.mert te magad érted el az eredményt,és magadnak csinálod a sorsod,egy ,az övééktől talán jobbat.amúgy én is gratulálok:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. jún. 14. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!