Annyira utálom az arcom, olyan csúnyának látom magam. Ugye nincs kiút?
Így semmi értelme élni. Mindenki rajtam röhög az utcán is.
F/22
Küldhetsz nekem is...ha gondolod,őszintén megmondom a véleményem.
23 éves kismama :-D
Ne aggódj, nem rajtad rohog mindenki! Millió ember van még rajtad kívul az utcán, nem pont mindenki téged fog bámulni és vihorászni, ezt csak beképzeled, mert onbizalom hiányod van.
Én lány vagyok, de én is utálom az arcom és sajnos semmilyen smink nem segít rajta... Foleg az orrom, az arcformám és a fogaim készítenek ki! Ebbol tényleg nincs kiút, magától megváltozni nem fog. Vagy elfogadod magad, vagy nem. Egyébként én tervezek plasztikai mutétet ha befejeztem a sulit és elmegyek dolgozni.
Eloszor dontsd el magadban, mivel is nem vagy megelégedve? Mert tudnod kell... Ha van rá pénzed, menj el plasztikai sebészhez, az nagyobb onbizalmat is fog adni :) De csak okosan, nem úgy mint a mai sztárok...
úristen. ha ezt bebeszéled magadnak, mindenki így fog látni! ha nem fogadod el magad, hogy várod hogy mások megtegyék?
mondogasd sokat magadban, hogy igenis jóképű vagyok, húzdd ki magad, legyél belevalóbb. akkor már nem úgy fognak rád nézni
*tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!