sőt nagyon rondának tartom magam,mások szerint meg igenis szép vagyok
és biztos hogy rajtad röhögnek ?
2009. júl. 3. 16:27
2/21 A kérdező kommentje:
biztosra nem tudom, de annyira utálom magam, hogy szerintem igen.
2009. júl. 3. 16:31
3/21 anonim válasza:
szerintem pedig nem rajtad röhögnek, csak beképzeled magadnak. fogadok, hogy nem is olyan vészes a helyzet:) ne legyél ennyire elkeseredve, felesleges. az arcodon nem tudsz változtatni, ha tetszik, ha nem, de a kisugárzásodon, önértékeléseden igen. a szépség nem minden. legyél magaddal megelégedve, legyen egy kis önbizalmad! ezzel máris más lesz a kisugárzásod. mosolyogj, ne szomorkodj, érezd jól magad. még fiatal vagy, éld az életed!!! fel a fejjel! ha vidám vagy, mindenki visszamosolyog majd rád!
2009. júl. 3. 16:37
4/21 anonim válasza:
Mihez értesz?
Jó vagy matekból, vagy nyelvi tárgyból?
Jó dumád van? Humoros vagy? Figyelmes?
Kersd meg a jó tulajdonságaidat, és ezeket tedd ki előtérbe!
A lányok nagyon tudják értékelni, ha egy fiúban valami jó tulajdonságot lehet felfedezni! Ennek kedvéért villámgyorsan el tudják felejteni azt is, ha netán nem Adoniszra hasonlítana!
2009. júl. 3. 16:42
5/21 A kérdező kommentje:
Igazából néha nem is látom magam csúnyának, de kiérve az utcára és érezve, h minden szempár rámtapad és mosolyognak rajtam ismét magam alá zuhanok. Egyszerűen megkeseríti ez az egész az életem
2009. júl. 3. 16:42
6/21 anonim válasza:
csak beképzeled magadnak. 2. vagyok:)
2009. júl. 3. 16:45
7/21 anonim válasza:
NekemisPLZ[: És nem foglak kiröhögni,de én megmondhatom hogy hogy nézel ki (:
2009. júl. 3. 16:47
8/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen linkelnék be képet, csak nem akarom, hogy az ismerőseim felismerjenek.
2009. júl. 3. 16:49
9/21 anonim válasza:
Ha nem tetszik a külsőd változtass rajta. Én is elégedetlen voltam a külsőmmel, de átmentem egy kis stílusváltáson stb-n és sokkal jobban érzem magam.;) És ami legfontosabb: megtanultam elfogadni önmagamat. Ahogy a 16:42-es válaszoló mondta, a lányok imádják ha egy fiúban humor van meg minden! Szóval én is azt mondom, hogy találd meg a jó tulajdonságaidat és élj velük. Én is megtaláltam. Nem vagyok valami szép, de miután lett egy kis önbizalmam, megmertem mutatni a világnak a valódi egyéniségem, és a többiek befogadnak, szeretnek. Megtaláltam az igaz barátaimat, és rengeteg haverom is van, úgy hogy jó társasági életet élek. És képzeld, még szerelmem is volt és nem is volt csúnya;) úgyhogy sok sikert!
2009. júl. 3. 16:49
10/21 anonim válasza:
figyi már nem azért , de a többi ember nem veled foglakkozik
oké, lehet rád téved néha egy-egy szempár ,de nemazt fogják mondanihogy : né'má itt van xy né'má' milyen ronda nyugi :)
azért írom mert én nagyon megakarok felni a környezetemnek,szinte már kínosan és anyukám egyszer csak beolvasott nekem ily módon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!