Egy ember mitől lesz magabiztos ha az adottsága nem foglalják magukba a kicsattanó magabiztosságot?
vagy ha nem úgy születtem akkor eleve cseszhetem?
az átlaghoz képest elég sok hobbim van, sok dologgal foglalkozom, a gitározás a mindenem zenekarom is van, sportos is vagyok...sokat tettem azért, hogy a céljaimat elérjem, és félig meddig el is értem, izmos lettem, gitározásban is sokat fejlődtem már volt fellépésem is. de mintha semmit sem jelentene az önbizalmamban.
egyébként meg is értem azt hogy miért nem növelődik, mivel eleve a fő önbizalomromboló az én életemben az engem körülvevő társaság..akik számomra egy kicsit unalmasak, és természetesen én is nekik legalább annyira ha nem jobban...gyakran ismétlődő felszínes témák, amikhez én hozzászólni sem tudok, bulizás ezerrel, de a fő dolog ami összeköti őket az az hogy mindenhez hozzá tudnak szólni és poént csinálni belőle..a rossz kedvük van akkor jön a "fszom kivan bzmeg" jellegű kijelentések
oké. biztosan csak felnagyítom a dolgot, de ha valami is igaz belőle, és netalántán elismeritek hogy tényleg gáz a korosztályom akkor hogyan lehetnék olyankor is életvidám, magabiztos, ha leszívják az életkedvem?
és én ezzel nem azt állítom hogy én olyan hűde különleges lennék, hanem azt hogy én inkább egy normális világba számítok átlagosnak míg egy ilyen eltorzult, külsőségeket dicsőítő, csak a látszat meg a lexikális tudás a fontos világban elütök a legtöbbektől..most ez lehet hogy nagyképűnek hangzik de elhihetitek hogy nem vagyok az.sőt
egyetlen egy barátom van, a barátkeresési technikák eddig nem sok sikerrel jártak, megakadtak a "fészbukismerős" státusznál a legtöbben.
kösz hogy végigolvastad
18f
Nincs ezzel semmi baj, keress magadnak megfelelő környezetet. Szerintem klassznak hangzol. Az hogy boldog legyél azokkal akik körülvesznek, többet számít mint akár a pénz vagy a pozíció.
Mondjuk ha hobbidnál, sportnál, környezetedben is ismerkedsz (jól csinálod) és nincs sikered, nem tudom mit lehetne még lépni. Esetleg más korosztályokkal próbálkozni? Ha nincs más ötlet esetleg jöhet a külföldi ismerkedés, hátha a kulturális különbségek miatt jobban bejönnek neked.
Mondjuk most vagy 18, fog még érni a te korosztályod is.
A magabiztosság nem mindig adottság, erre is ugyanúgy lehet gyúrni mint az izmokra, a hatás itt sem marad el. Az tökjó hogy sok dologgal foglalkozol, nekem ezek nagy része sajnos kimaradt mikor 21 évesen rájöttem hogy önbizalmam SINCS. Más se volt. De dolgozok az ügyön azóta is.
Amúgy meg tényleg sok az unalmas, retard ember nem csak 18 éves korban, sőt... huszonpár éves korban sokakat már csak pénz, karrier stb. És? Mindig van aki nem ilyen. Ha nem kell túl sokat "közösségben" lenned, majd máris nem szívják le az erőidet, te magad válogathatsz. Pár évig, aztán jön a munkahely, ahová megint új stratégiák kellenek, de ez már egy másik téma.
Itt nem akarsz haverkodni? :)
Írd meg merre laksz, csak akkor ha a közelben ;)
köszönöm a válaszokat, azokkal vagyis azzal vagyok aki mellett jól érzem magam, de a többi olyan semmilyen számomra, próbálok beszélgetni velük de nagyon ritkán megy lazán.erőlködni meg utálok..
de van pár "zenész" ismerősöm, közöttük pár normális..pl van egy dobos csaj akivel néha tök jól eldumálok, ha éppen találkozunk..van hogy meg zavarba jövök csak simán attól ha köszönünk egymásnak pedig azt sem mondom hogy tetszik
én régóta gyúrok rá, próbálom így meg úgy felfogni a dolgokat, laza lenni meg bármi amit ember el tud képzelni de még nem sikerült megtapasztalni az igazi magabiztosságot a nyegleségből mrá jutott elég
de pont hogy kell. a suliba vagyok napi 4-5 órát
a netes haverkodás nekem egy kicsit erős. volt már belőle rossz tapasztalatom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!