Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Nagydumás...

Miért vagyok ilyen? Nagydumás vagyok, mégis zárkózott. Ha valami bánt akkor meg mintha szájzáram volna.

Figyelt kérdés
Dumálok mindenről,mindenkivel,ami jön.konferálok,versenyeket vezettem régebben.de az érzéseimről nem tudok beszélni.21l

2012. jún. 10. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Lehet fejleszteni. Csendesedj le, keress valami kis zárkózottat, próbáld meghallgatni, csak őrá figyelni! Ez neked is segít majd, visszahat.
2012. jún. 10. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
De sok problémám van ezért a családban,volt barátommal is volt...durva,mert FIZIKAILAG képtelen vagyok megszólalni
2012. jún. 10. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nem mersz elmélyülni a saját elmédben. Kicsit lassulj le! Szánj erre pár percet naponta, hogy hanyatt fekszel, behunyod a szemed, és csak relaxálsz. Olyankor "diagnosztizáld" magad: "így és így érzem magam, mert...". Ha magadnak meg tudod ezt fogalmazni, akkor hangosan is menni fog! :)
2012. jún. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!