Szerintetek évek múlva ez hiányozni fog vagy meg fogom bánni?
Soha nem voltam nagy bulizós, nem is szeretem, mert zavarban vagyok, feszült leszek és rosszul érzem magamat...
Egyszer voltam már buliban/diszkóban, de sírva távoztam...:S
Szerintetek ha nem megyek sosem bulizni...akkor ez...hiányozni fog?
Lassan 19 leszek...Az ismerőseim 90% mind ilyen bulizós... a maradék 10% is az, de nem heti rendszerességgel...Szóval...szerintetek egyszer megfogom bánni, hogy ilyen vagyok?
Amúgy nem is cigizem, nem iszom, nem is drogozok...semmi ilyesmi...De kitűnő tanuló sem vagyok...
Lány vagyok amúgy...

Az ókori olimpiák megfelelői szerintem az újkori olimpiák :)
A szőlő is növény. Amióta szőlőt termel az ember, "úgy" is használja a bort, egy szüret mindig is többfunkciós volt, együtt voltak, iszogattak, táncoltak, énekeltek, jól érezték magukat. Ehhez nem kell az ókorig visszamenni, a nagyszüleinket is megkérdezhetjük így volt-e. Rengeteg lehetőség van, ha az ember megtalálja a magának megfelelőt. Ennél persze tovább kell annál látni, mint hogy a falusi diszkóban sz*r a zene és bunkók az emberek.

# 11/13
az első mondat teljesen fölöslege, a többi meg csak rizsa
"egy szüret mindig is többfunkciós volt, együtt voltak, iszogattak, táncoltak, énekeltek, jól érezték magukat"
és közben bekapcsolták a lézerfényeket, és hangfalat, bedobtak egy ekit, majd meghágták az oda betévedő idegeneket... persze a 70es évek diszkója sem feltétlenül erről szólt, és vannak kivételek ma is még, de ha bemész egy átlagos diszkóba, nem a minőségi szórakozásról szól az egész.
és ettől még ugyanúgy voltak akik nem ittak bort, nem szívtak békepipát, mégis jól érezték magukat az életben, és ma is vannak, akik sporttal, színházzal, és egyéb módon is tudnak szórakozni="bulizni", nem kell hozzá diszkó, vagy drogok.
ez a lényeg.
# 12/13
az exedet is te választottad.
# 13/13
és rögtön itt a másik ellentmondó vélemény.
mindenkinek más jó, ha valaki nem tudja mit akar, akkor inkább ne tegyen semmit.

Igen, és ennek mi köze az egészhez? Én választottam, mivel lehet 14 évesen nehezen lett volna kivitelezhető, hogy bulizni járjak. Nem tudom, a te szüleid milyenek, az enyémek nem engedtek volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!