Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek évek múlva ez...

Szerintetek évek múlva ez hiányozni fog vagy meg fogom bánni?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam nagy bulizós, nem is szeretem, mert zavarban vagyok, feszült leszek és rosszul érzem magamat...

Egyszer voltam már buliban/diszkóban, de sírva távoztam...:S

Szerintetek ha nem megyek sosem bulizni...akkor ez...hiányozni fog?

Lassan 19 leszek...Az ismerőseim 90% mind ilyen bulizós... a maradék 10% is az, de nem heti rendszerességgel...Szóval...szerintetek egyszer megfogom bánni, hogy ilyen vagyok?

Amúgy nem is cigizem, nem iszom, nem is drogozok...semmi ilyesmi...De kitűnő tanuló sem vagyok...

Lány vagyok amúgy...

2012. jún. 10. 01:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ami nincs az nem is hiányozhat.

Ha sosem mész bulizni,és nem is igazán vágysz rá,akkor később sem fog hiányozni. Nagyon valószínű, hogy a bulizás helyett másfajta hobbit, szórakozást fogsz találni.

2012. jún. 10. 01:30
 2/16 anonim válasza:

Szia,

Én sem bírom a bulikat, meg úgy általában a tömeget sem. Szerintem ez nem probléma, elvégre nem lehetünk egyformák (ez nagy közhely, de igaz :)). Úgy élj, ahogy te jónak érzed, ne úgy, ahogy egy adott közeg elvárná. Én 21 vagyok, és szabadidőmben sétálok, biciklizek, sportolok, olvasok, zenét hallgatok, ilyesmik, és tökéletesen megvagyok. Persze hiányzik egy barátnő, de amúgy bulizásra meg tombolásra egyáltalán nem vágyom.

Fiú vagyok.

2012. jún. 10. 01:38
 3/16 anonim válasza:
Soha ne bánj meg ilyeneket. A múltban azt láttad helyes döntésnek. Ha valamit nem szeretnél ne csináld!
2012. jún. 10. 01:38
 4/16 A kérdező kommentje:

tudom, nem szabadna, de félek...hogy mit vár el a környezetem...hogy "lenéznek" e miatt...

Meg ki tudja mit hoz a jövő...ugyan ez a korosztály lesz majd a munkatársi köröm is...és így semmi kapcsolatom vagy ilyesmi...Ha értitek mire gondolok...

Amúgy szabadidőmben én is szeretem a "hagyományos" kikapcsolódásokat...

Nekem annyira hiányzik a múlt...amikor minden más volt még...nem ennyire bonyolult:S

2012. jún. 10. 01:44
 5/16 anonim ***** válasza:

de ha van kedves akkor menj, lehet jól is éreznéd magad

meg ahogy te is írod ki tudja kit ismersz meg akivel később még össze hozhat a sors

ha meg szorongó vagy ilyen helyeken rád is fér hogy szocializálódj kicsit

2012. jún. 10. 09:22
 6/16 GhostRider3 ***** válasza:

vannak akik 40évesen jönnek rá, hogy ők bulizni akarnak, van aki meg egész életében megvan diszkó nélkül. lásd az elmúlt pár ezer évet

szerintem ne változz meg társadalmi nyomásra, pont azért, mert akit a 90% érdekel, abból talál eleget, aki meg hozzád hasonló, az otthon ül és azon morfondírozik, hogy ő nem normális, talán el kellene menni bulizni mert lemarad az életről...

inkább keress magadnak olyan embereket, akikkel jól érzed magad a saját érdeklődési körödben

# 4/5

gondolkozz el az mennyivel lesz jobb ha egész életedben megjátszod magad csak azért hogy elfogadjanak. aztán kiderül hogy az emberek 80% egyáltalán nem is azt csinálja amit akar, csak mert nem divat.

jó lenne már ha kicsit több tartása lenne az embereknek

2012. jún. 10. 10:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Olvass egy kis Nietzschét. :)
2012. jún. 10. 11:50
 8/16 Julie S ***** válasza:

Senki sem tudhatja, milyen leszel később, így azt sem, hogy hiányozni fog-e ez neked. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.

De előre felesleges ezen tűnődni. :) 30-40 évesen is el lehet járni bulizni, ha arra lesz igényed. :)

2012. jún. 10. 13:16
 9/16 anonim ***** válasza:

"vannak akik 40évesen jönnek rá, hogy ők bulizni akarnak, van aki meg egész életében megvan diszkó nélkül. lásd az elmúlt pár ezer évet "

Konkrétan diszkó nélkül igen, a szórakozás hasonló formái viszont mindig is megvoltak. Az ember nem véletlenül kezdett el különféle növényeket és más szereket használni, zenélni, arra mozogni stb. Teljesen kár ideológiákat gyártani az ellenkezőjére.

Lehet, hogy erre valakinek egyáltalán nincs az úgynevezett bulizásra szüksége, de az esélyt a helyében megadnám erre is. Lehet hogy a környezetével, az ottani emberekkel van baj. Egy kistelepülésen nehezebb nyilván megtalálni a lehetőségeket, nincsenek olyan közösségek se amiket elképzel az ember. De ez se megoldhatatlan, később simán találhat olyan zenekart, társaságot vagy valamit ami miatt érdemes lesz kimozdulnia.

2012. jún. 11. 15:18
 10/16 GhostRider3 ***** válasza:

# 9/9

ennyi erővel az ókori olimpiák is bulik voltak, meg az istentiszteletek, és a regényolvasás is buli. ráadásul a kábítószerek összekapcsolása a bulival egy újkeletű dolog, ezek alapvetően vallási vezetők jogai voltak, spirituális tartalommal bírtak.

tehát erre is kár ideológiát gyártani. egyszerűen vannak emberek, akiknek nem ez az igénye. nem létszükséglet, tehát nem halsz bele, és vannak akik számára még csak a lelki igényként sem létszik. ez nem ideológia, egyszerű tény.

2012. jún. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!