Mik a legrosszabb gyerekkori emlékeid?
Figyelt kérdés
Megkérlek titeket, hogy írjátok le gyerekkorotok legrosszabb pillanatait, történéseit, ami ha meg nem is változtatta az életeteket, de biztosan egy életre nem felejtitek el.
Mielőtt kérdeznétek, nem vagyok depis, vagy ilyesmi, mindössze kíváncsi.
Jah, és a vicces kedvűek lehetőleg kerüljék el ezt a kérdést.
2012. jún. 8. 02:04
11/13 anonim válasza:
a sok halálos komás válasz miat nem merek írni. azt hiszem,viszonyítva csodás gyerekorom volt.
12/13 anonim válasza:
az elozo valaszal egyet ertek de nekem az apam terolizalasa es az hogy alandoan azt mondta en semmire se vagyok jo...
13/13 anonim válasza:
7 évesen az iskolaudvaron játszottunk egy osztálytársammal és az én hibámból eltört a karja. Később a nővére bejött valamelyik órán és kiderült, hogy miattam történt. A tanár az egész osztály előtt leszídott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!