Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mik a legrosszabb gyerekkori...

Mik a legrosszabb gyerekkori emlékeid?

Figyelt kérdés

Megkérlek titeket, hogy írjátok le gyerekkorotok legrosszabb pillanatait, történéseit, ami ha meg nem is változtatta az életeteket, de biztosan egy életre nem felejtitek el.

Mielőtt kérdeznétek, nem vagyok depis, vagy ilyesmi, mindössze kíváncsi.

Jah, és a vicces kedvűek lehetőleg kerüljék el ezt a kérdést.

2012. jún. 8. 02:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kaptam egy szánkót, kimentünk kipróbálni, és én akartam lecsúszni vele először, de a másik gyerek ott hisztizett hogy adjam oda neki. Nem adtam, erre anyám pasija ilyesztően rámnézett és azt mondta. Te szemét!

Akkor hallottam először ezt a szót, és rám mondák. Teljesen megrökönyödtem. Aztán odaadtam, de ha most mondaná bemosnék neki egyet :D

2012. jún. 8. 06:06
 2/13 anonim ***** válasza:
1944.dec. 24.-én bombázták a várost,és le kellett mennünk a pincébe.
2012. jún. 8. 07:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Fühüü második, az se rossz. Én ennél maibb gyerek vagyok, szóval az én legrosszabb emlékem, hogy suliban engem bántott az egész osztály meg rajtam röhögtek, a tanárt meg mellé még nem is érdekelte az egész.

Mondjuk ez nem konkrétan egy élmény volt, mert ez egy időn át tartott, de akkor azt az időt számítom egynek amíg ez volt. Hát jó példát kaptam abból milyen rosszak is lehetnek az emberek..:S:(

2012. jún. 8. 19:59
 4/13 anonim ***** válasza:

hát sok volt... a legrosszabb?

jöttünk haza buliból. focisták voltunk és e bajnoki címet ünnepeltük. a sofőr nem ivott. hajnalban két részeg fiatal srác átjöttek a sávunkba és frontálisan ütköztünk. 2 csapattársam megahalt 1 komába esett (felépült) én elvesztettem a lábam. 1 öngyilkossági kísérletem volt

2012. jún. 8. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
előző ekkor 16 voltam...
2012. jún. 8. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
és ami fontos ők karcolás nélkül uszták meg :(
2012. jún. 8. 21:14
 7/13 anonim válasza:
100%

Hm... Legrosszabb pillanat?

Amikor kiskoromban anyu azzal keltett, hogy apa meghalt. Aztán 2. legrosszabb pillanatnak én azt mondanám, amikor megtudtam, hogy aki miatt apám meghalt, 8 év FELFÜGGESZTETTet SEM kapott, 4 ember meghalt miatta.. 5 ember maradandóan megsebesült.

2012. jún. 9. 05:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a felnőttek valaki mást akartak belőlem csinálni, mint aki vagyok. Ez több okból is nehézzé tette a gyermekkoromat. Mindennapos volt a nyomás. Hiába jeleztem, milyen vagyok, mire vágyom, senkit nem érdekelt, erőszakosan próbáltak betuszkolni egy skatulyába, ami nagyon különbözött tőlem, emiatt borzasztó hiányt szenvedtem pár dologban. De főleg a szeretetben, hiszen ez azt jelenti, hogy ők nem szerették azt, aki vagyok, azaz engem magamat nem szerettek. Dehát nem jött össze nekik, mert az lettem, aki lenni akartam... és olyan maradtam, amilyen voltam. Jó ember maradtam. Ha abba az irányba megyek, amerre ők akarták, akkor egy önző és rosszindulatú ember lennék. Mint ők.
2012. jún. 10. 10:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Olyan 8-10 éves lehettem, mikor kint szánkóztam osztálytársaimmal, velem egykorúakkal. Mentem fel a dombon, a puha hó alatt jégréteg volt, elcsúsztam, ráestem a kezemre, eltört. Ez már önmagában elég rossz volt, de az volt a legrosszabb, hogy senki még csak annyit sem kérdezett hogy "jól vagy?" Aztán elkezdtem sírni és rohantam haza, senki nem szólt utánam... Ez valamiért nagyon mély nyomott hagyott bennem.
2012. jún. 12. 02:04
 10/13 anonim ***** válasza:
meghalt édesanyám ~12 éves koromban.
2012. jún. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!