Mik a legrosszabb gyerekkori emlékeid?
Megkérlek titeket, hogy írjátok le gyerekkorotok legrosszabb pillanatait, történéseit, ami ha meg nem is változtatta az életeteket, de biztosan egy életre nem felejtitek el.
Mielőtt kérdeznétek, nem vagyok depis, vagy ilyesmi, mindössze kíváncsi.
Jah, és a vicces kedvűek lehetőleg kerüljék el ezt a kérdést.
Mikor kaptam egy szánkót, kimentünk kipróbálni, és én akartam lecsúszni vele először, de a másik gyerek ott hisztizett hogy adjam oda neki. Nem adtam, erre anyám pasija ilyesztően rámnézett és azt mondta. Te szemét!
Akkor hallottam először ezt a szót, és rám mondák. Teljesen megrökönyödtem. Aztán odaadtam, de ha most mondaná bemosnék neki egyet :D
Fühüü második, az se rossz. Én ennél maibb gyerek vagyok, szóval az én legrosszabb emlékem, hogy suliban engem bántott az egész osztály meg rajtam röhögtek, a tanárt meg mellé még nem is érdekelte az egész.
Mondjuk ez nem konkrétan egy élmény volt, mert ez egy időn át tartott, de akkor azt az időt számítom egynek amíg ez volt. Hát jó példát kaptam abból milyen rosszak is lehetnek az emberek..:S:(
hát sok volt... a legrosszabb?
jöttünk haza buliból. focisták voltunk és e bajnoki címet ünnepeltük. a sofőr nem ivott. hajnalban két részeg fiatal srác átjöttek a sávunkba és frontálisan ütköztünk. 2 csapattársam megahalt 1 komába esett (felépült) én elvesztettem a lábam. 1 öngyilkossági kísérletem volt
Hm... Legrosszabb pillanat?
Amikor kiskoromban anyu azzal keltett, hogy apa meghalt. Aztán 2. legrosszabb pillanatnak én azt mondanám, amikor megtudtam, hogy aki miatt apám meghalt, 8 év FELFÜGGESZTETTet SEM kapott, 4 ember meghalt miatta.. 5 ember maradandóan megsebesült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!