Miért vagyok ilyen? Mi okozá ezt? Ki lehet ebből nőni?

Szerintem te unatkozol :)
Nincs ami ezen kívül lekössön.
Haverokkal nem szoktál szórakozni, csajozni stb?
Ha nincs időd ilyenekre akkor ki fogod nőni azaz el fogod hagyni...

Hát,van benne valami.
Az a problémám,hogy ugyan még tök fiatal vagyok,de már mindent kipróbáltam. És egy idő után mindenre ráuntam.
A csajozást egy jó ideig ilyen link módon virágról virágra szállva intéztem,elég felszínes voltam, aztán lett egy komoly barátnőm, vele majdnem egy évig együtt voltunk,majd tavaly nyár végén hatalmasat csalódtam benne,és elhagytam. Azóta egyáltalán nem csajoztam,azóta vagyok ilyen.
Haverokkal most is el szoktam menni erre arra hülyülni,meg minden,de már arra is kezdek ráunni. Mindig az van,h vagy 3 helyre hívnak egyszerre,én meg végül sehova nem megyek el,mert nincs kedvem.
Nemtom mi van velem,talán túl jó dolgom van,mindent a fenekm alá toltak eddig...

Keress egy érdekes lányt :D
Vannak elég érdekes és kiszámíthatatlan lányok.
Pl nekem a barátom mindig azt mondja: mellettem nem lehet unatkozni. XD
Sosem lehet tudni mi jut az eszembe, de ha akarok valamit megvalósítom. Szeretem az extrém dolgokat is :D
Még én is így vagyok vele nem szeretem sokszor ugyan azt csinálni ezért kitalálok mindig valami újat
Hú,az viszont nagy igazság,h engem csak az érdekes lányok mozgatnak meg.
Nekem a külső nem is olyan fontos érdekes módon.
Mindig az átlagtól eltérő lányokba szeretek bele,akiknek valami különleges belső tulajdonságuk van.
Egyébként most is találtam egy érdekes lányt. Végre egy kemény diót,akit nem olyan könnyű megtörni. Ő például az őszinteségével fogott meg,hogy ki merte mondani,és a szemembe mondta,h nem tetszik neki,amit csinálok.
Mert a sok álszent folyton jópofizik velem,közbe a hátam mögött kígyót békát dobálnak rám.
Na hát ő megtetszett nekem,most már olyan szintre eljutottunk,h már egész bír engem. Lehet ki is fog alakulni köztünk valami,rám férne már...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!