Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket is ennyire eltérően...

Titeket is ennyire eltérően látnak az egyes emberek? Mit változtattatok? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Objektív adatok: 30 éves férfi vagyok, nőtlen, magas, sportolok, nem vagyok adonisz, de ronda sem. A céljaimra koncentrálok, és ha nem is túl gyorsan, de haladok a megvalósításuk felé.

A következő visszajelzéseket kapom: otthonülő; hódító; kiismeretetlen; önbizalomhiányos; határozott; dilis; fegyelmezett; intelligens; humoros; érett; zárkózott; nyitott; mosolygós; mogorva.

Biztosan vannak, akik szarba se néznek, de olyan is van, aki fél tőlem, mert annyira a fejébe látok.

Teljesen eltérően látnak.

Mindenki azt kérdezi, miért nincs barátnőm. Van, hogy egyetlen nő ismerősöm sem érdeklődik felőlem, van, hogy több is. Hogy ez függ-e valamitől, nem tudom.

Na, szóval titeket is ennyire eltérően látnak az ismerőseitek?

2012. jún. 7. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Te ellent mondásos vagy önmagaddal. :)

De ez a te személyiséged: kiszámíthatatlan és szeszélyes vagy. Valószínűleg hangulat ember is.

És azért ismerhetnek félre mert nem mutatod meg mindenkinek teljesen önmagad csak egy részed amit te jónak látsz az adott helyzetben.

Jó megfigyelő vagy ez álltal tudod kinek mit kell mondani/mit akar hallani. Tudod mikor milyennek kell lenned.

Ha félre tippeltem bocsi csak magamra is alapoztam :)

Én nem sok embernek engedem meg hogy igazán megismerjen. Nyitott vagyok emberek felé könnyen elbeszélgetek bárkivel de egy részt zárt is mert nem engedem hogy teljesen megismerjen bárki.

2012. jún. 7. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt kihagytam! :)

Tényleg mondták többen is, hogy tudom, mit kell mondani a nőnek. :)

És szerinted érdemes valamit változtatni?

2012. jún. 7. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem HATÁROZOTTAN NEM! Te egy különleges személyiség vagy :D

Te vagy az az ember aki mellett sosem lehet unatkozni :)

2012. jún. 7. 18:13
 4/5 GhostRider3 ***** válasza:

mindenkinek más a szemlélete, és más az is amennyit lát belőled

ez természetes, ugyanakkor példája is annak, mennyire elfogult az ember véleménye a világgal kapcsolatban

# 1/3

nem feltétlenül ellentmondásos és szeszélyes az aki sokszínű és az érzelmei hatással vannak a tetteire.

és csak azért mert nem adja elő magát mindenkinek, nem jelenti hogy szándékosan félrevezet másokat

valóban inkább magadból indulhattál ki, és csak tipp

# 2/3

fölösleges. az emberek úgysem tudnak soha objektíven megítélni téged.

2012. jún. 9. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom, kérd meg az ismerőseidet, hogy ne ítélgessenek, mert ítélkezni maximum a bíróságnak, vagy esetleg az Istennek van joga. Ja, és ne foglalkozz azzal, ők hogy látnak. Mindenki más, ezért lát mindenki mindenkit máshogy. Ez van. Engem is idegesít, hogy egyesek ilyenek, viszont most szerencsére olyan barátaim vannak, akik nem definiálgatnak, elég nekik, hogy jó vagyok és segítőkész. Az ilyenek az igazi barátok.
2012. jún. 10. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!