Lehet hogy tudat alatt ezt akarom?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel barátok vagyunk,ő szerette volna ha több lenne,én nem.Barátok maradtunk,ugyanúgy járunk ki meg minden,és tényleg bírom.Minden nap vele álmodok,általában azt,hogy csókolózunk,és azt vettem észre,hogy néha arra vágyom élőben is.Azt hallottam,hogy a tudtalatti vágyaink az álmokra vetülnek ki.2012. jún. 6. 22:13
1/3 anonim válasza:
lehetséges én is voltam így csak lánnyal de elég fura érzések és gondolatok jártak az agyamban nem tudtam hogy most jó lenne vagy nem :D szerintem az a jó ha végleg el döntöd hogy csak barátok maradtok és pont vagy nyitsz felé
2/3 anonim válasza:
Igen, valószínűleg ezt akarod. Mire vársz még? :)
3/3 anonim válasza:
csak kérdezdmeg tőle h még indig bír téged és ha igen akk csókoldmeg és majd meglátjuk h tényleg akarjátok egymást vagy nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!