Így lehetséges lenne?
Figyelt kérdés
A tovább tabulásról van szó.. Most ötödikes vagyok és az év végi jegyeim nem éppen nevezhetőek jónak.. Rengeteget hiányoztam betegség miatt közel fél évet.. És ugye fél év anyagot nem könnyű megtanulni néhány hét alatt. És hát lesz olyan tantárgy is amiből hármas leszek. És ez nagyon kiborít mert én tényleg igyekeztem behozni a lemaradásomat. De nem sikerült.. Az elmúlt 3-4 napba is folyamatosan csak tanultam , volt olyan hogy nem is aludtam mert egészen reggelig tanultam. És az ötödik osztály év vége meg már beleszámít a tovább tanulásba. És attól hogy ez az év nem sikerült valami jól és a következő évekbe év végén csak 2-3 négyesem lesz akkor még felvesznek jó suliba? Nagyon aggódom emiatt.. Pszichológus esetleg újságíró szeretnék lenni.(Tudom két teljesen különböző szakma de mind a kettő érdekel.)Nos szerintetek így lehetséges akkor hogy jó suliba tanuljak tovább?2012. jún. 6. 14:15
1/5 A kérdező kommentje:
*tanulásról
2012. jún. 6. 14:15
3/5 A kérdező kommentje:
biztos? annyira aggódom emiatt..:/
2012. jún. 6. 17:10
4/5 anonim válasza:
hát szerintem kommunkiáció szakon nem valami magas a ponthatár(asszem ott lehet újságírást tanulni), szerintem felvi.hu-n nézd meg,hogy melyik sulinál mennyi volt a ponthatár kommunikáció szakon az elmúlt években.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segítséget! :)
2012. jún. 8. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!