Folyamatosan rombolják le a kevéske önbizalmamat, mit tehetnék?
Tegnap a lakásom előtt történt például ez. Az exem és annak barátja, akivel később össze akartam jönni, azt mondták, hogy az exem új, 15 éves barátnője azért jobb, mint én, mert neki van íq-ja, alkata, arca, stílusa.. és hogy ő többet ér... magyarán azt mondták, hogy csúnya vagyok. Én is így érzek igazándiból.. akármennyit változok (a középiskolás éveim első felében voltam 66 kg, mostanra már a többség anorexiásnak titulál, mert 48 kg vagyok.. a hosszú hajamat rövidre vágattam.. fogszabályzóm van, mert meguntam, hogy a fogaim miatt is cikiztek.. nem tudom mit csinálhatnék még.. szeretek divatosan öltözködni, de a legtöbb szép ruha drága..) Ha képeket is készítek, azon se látom magam szépnek..
18/L
Srácok, most csapjatok le erre a lányra :) Amíg még túl alacsonyra értékeli magát.
Fogszabályzó gondolom pár év alatt meghozza az árát és lesz egy szép szabályos fogsorod. Exedet meg sz+rd le magasról.
Nekem is kevéske az önbizalmam;)Ronda vagyok...
Annyit tehetsz hogy az egyik füleden be a másikon ki..19/F
A Jónál,mindig van egy jobb. Ez igy van sajnos,de akkor még szép voltál neki,mikor melletted volt és a kezedet fogta?! Azért ezt ne felejtse már el ;)
De ha te csúnya lennél,akkor az exed nem jött volna össze veled annó :-)
Több önbizalom,a véleményekre meg nem adni!!!
xD,néztem ,hogy most mi az összfüggés:D
A fogszbályzó ne zavarjon, gondolj arra, hogy utána milyen szép fogaid lesznek:D
Egyik mostani oszt. társnőmnek év eleje óta van fogszabályzója..Év elején még ronda, előre álló fogai voltak, de mostmár majdnem egyenesen állnak, és szépek lettek:D Megértem, hogy zavar ha megemlítik, engem si zavar...Van egy ikertesóm és tegnap is egy lány odajött és mondta, hogy nem tud megkülönböztetni minket..aztán elkzdett különbségeket keresni, de nem talált, amjd elmosolyodtam és akkor megszólalt: Ááá! megvan! a fog! ..aztán prsze kapcsolt h ez lehet nem esett jól, de akk már késő volt, persze csak nevettem, de akkor már régen kínos volt neki is és nekem is hogy pont a fogaimat nézte, hogy milyen ferdék erre itt villogtatom őket..dehát mosolygós vagyok, nem tudom elrejteni őket és nem is kell persze:D Szóval a fogszabi csa hasznos:D Majd én is felteszem a nyáron:)
Szóval több önbizalmat és szép mosolyt!!:D:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!