NEM! Szerintem tök hülyeség, hogy a barátnőm volt barátja tabu. Mire jó ez másoknak? Féltékenyek?
2009. júl. 2. 11:47
2/22 anonim válasza:
Hát azért egy kicsit furcsa lenne, és ha én még érzek valamit a volt barátom iránt, akkor persze hogy haragudnék... Mert akkor elég szemét dolog lenne a bnőmtől... Bár tudom, hogy nem tehetünk arról hogy kibe szeretünk bele, de akkoris sztem lehetne tekintettel, akármilyen nehéz is... Én nem jönnék össze a bnőm volt pasijával, csak esetleg akkor, ha tudom hogy neki nem okozok ezzel fájdalmat, annál én sokkal sokkal jobban szeretem a barátnőmet, hogy rosszat tegyek vele ;)
2009. júl. 2. 11:53
3/22 anonim válasza:
Ha haragot érzel barátnőd iránt, mert a volt fiúddal jár, akkor még nem zártad le a kapcsolatot.
2009. júl. 2. 12:01
4/22 anonim válasza:
Nagyon rosszul esne...
2009. júl. 2. 12:10
5/22 anonim válasza:
én haragudnék,valszeg nem örökre de mindne esetre rosszul esne
2009. júl. 2. 12:14
6/22 anonim válasza:
Én haragudnék, szerintem nagyon aljas dolog, biztos megszakítanám a kapcsolatot vele is.
2009. júl. 2. 12:18
7/22 anonim válasza:
Persze, hogy haragudnék!
Az én barátnőim szeressék azt az embert, akit én, utálják azt, akit én, és rá se nézzenek arra a pasira, akiről tudják, hogy bármikor is heves és mély érzelmeket tápláltam iránta!
2009. júl. 2. 12:19
8/22 anonim válasza:
attól függ hogy komolyan szerette e vagy csak azért járt vele mert éppen ő volt.
2009. júl. 2. 12:22
9/22 anonim válasza:
Nem igazán értem azokat akik haragudnának a lányra... Mégis miért? Az egy volt pasi, már nem tartozik hozzád, "tiszta lappal" indulhat új kapcsolatokba. És ha mondjuk nem a barátnőtök járna vele, hanem egy random csaj? Arra is haragudnátok?
Mondjak valamit? Az egyik barátnőm a volt pasimmal jár, és lényegesen hosszabb a kapcsolatuk, mint amilyen velem volt. És én ennek örülök. Ha nekem nem sikerült, akkor legalább sikerüljön másnak. Szóval ha van bármi problémájuk, akkor segítek nekik meg minden.
15/L
2009. júl. 2. 12:32
10/22 anonim válasza:
Nem haragudnék. Sőt lehet, hogy nyáron be is fog következni, hogy a barátnőm összejön a volt barátommal.
Szeretem annyira mindkettőjüket, hogy elfogadjam ezt, és örülök hogyha boldogok lesznek.
A fiú márcsak egy barátom, nem járok vele, akkor miért legyek mérges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!