Haragudnál rám, ha öngyilkos lennék?
Figyelt kérdés
Képzeld el, hogy a barátom/ismerősöm vagy. Haragudnál rám, ha saját magamat megölném, szándékosan?2010. okt. 13. 00:54
1/17 A kérdező kommentje:
ja, és állítólag szeretsz engem. vagyis képzeld el, hogy szeretsz engem. szóval?
2010. okt. 13. 00:55
2/17 anonim válasza:
Én még így is haragudnék rád,hogy nem is ismerlek ha megtennéd!!
3/17 A kérdező kommentje:
nem tervezem, nem vagyok depressziós/emós, csak érdekel a reakció, hogy hogyan reagálnátok valakire, akit szerettek, és ezt művelné magával. csak ennyi. szóval?
2010. okt. 13. 00:58
4/17 anonim válasza:
Természetes hogy haragudnék rád!Senki nem szereti elveszíteni az ismerőseit,barátait,szeretteit,szóval engem felkavarna!
5/17 anonim válasza:
nem feltétlen. volt már hogy azt mondtam hogy igaza volt.
6/17 anonim válasza:
Még szép! Ha valaki aki fontos nekem ilyen őrültséget akarna csinálni, mindent meg is tennék hogy megállítsam, akkor sem engedném h megtegye.
7/17 A kérdező kommentje:
utolsó: félreértesz: már megtette, meghalt, eltemették. haragudnál rá?
2010. okt. 13. 01:43
8/17 anonim válasza:
Hát ha öngyilkos akarsz lenni, akkor véletlenül nem tudod magad megölni. Amúgy először is igen haragudnék, mert egy gyökér lennél aki elfut a bajok elől. És kimennék a temetőbe vinnék virágot, gyújtanék gyertyát, majd kiröhögnélek, mert az ilyeneket nem tisztelem. De ne sértődj meg! Nyomnék azért egy LIKE-ot a Facebook-odon.
9/17 A kérdező kommentje:
nem értitek:)
nem a kérdés feltevője (én), hanem valaki, akit szerettek, minden előzmény nélkül öngyilkosságot követ el; nos, RÁ, haragudnátok? kérem, kérve-könyörgöm, határolódjunk el tőlem, és koncentráljunk az érzelmekre:)
2010. okt. 13. 03:32
10/17 A kérdező kommentje:
nem mellesleg köszi a válaszokat, hiszen ritka, hogy egy kérdésre egyértelmű válasz jön, és itt mind az:) csak így továá:)
2010. okt. 13. 03:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!