Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Haragudnál rám, ha öngyilkos...

Haragudnál rám, ha öngyilkos lennék?

Figyelt kérdés
Képzeld el, hogy a barátom/ismerősöm vagy. Haragudnál rám, ha saját magamat megölném, szándékosan?
2010. okt. 13. 00:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

01:40-es vagyok.

Áh értem. Hát..egyértelműen haragudnék rá, és valószínűleg szidnám mindenfelé úgy hogy közbe patakokban folynának a könnyeim.

Ezt azért mondom mert nemrég egyik barátnőm beismerte hogy eszébejutott már a gondolat hogy felakassza magát. Nagyon pánikoltam és pánikolok most is hogy megteszi-e valamikor. De ha megtenné, belőlem is meghalna egy darabka. Egy nagy darabka.

Bármibe kerülne is, de mindenképp meg akarnám változtatni a véleményét hogy ne csináljon butaságot.

Jól sejtem, hogy a kérdést magadnak tetted fel igazából? Az egyik barátod öngyilkos lett és nem tudod hogy haragudj rá vagy ne?

2010. okt. 13. 23:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem lett senki a környezetemben öngyilkos, csak belegondoltam, hogy én mit éreznék, ha megtörténne, és kíváncsi voltam-vagyok, ki mit érezNE, feltételes módban. Nagyon remélem, hogy nem jön erre a kérdésemre tapasztalatból válasz!
2010. okt. 13. 23:41
 13/17 M@x ***** válasza:

hát én inkább szomorú lennék, de egy kicsit dühös is.

am a köv. válaszban elereszthetek egy poént?

2010. okt. 17. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:
igen haragudnék...bár ez helyzettől is függhet
2010. okt. 17. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

ja és semmi féle képen ne tedd meg

2010. okt. 17. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Többet nem szólnék hozzád, az biztos :)
2010. okt. 17. 17:01
 17/17 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:)
2010. okt. 17. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!