Ez normális? (többi lent)
Íme a probléma:
Mostanában azt vettem észre hogy imádom szivatni a kisebbeket. Ha a suliban elmegy mellettem egy elsős nem tudom megállni hogy be ne szóljak neki valami gonoszat. És ha kis babát látunk a barátnőimmel ők odamennek és elkezdik mondogatni hogy jajj de édes meg ilyenek, én meg állok és elképzelem a kisbaba kínzásának 10 módját. Az elsősökkel is hasonló a helyzet és nem bírom ha hozzám érnek, mert valahogy mintha allergiás lennék rájuk, mert akkor elkezdem szídni őket elég durván, persze úgy hogy ők is hallják. Más is érzett már így? 13/L
Hát, szerintem ez nem normális.
Én sem vagyok az a gyerekmániás, mondjuk százból egyre reagálok úgy, hogy de édes, de kínozni nem akarom őket:D
Figyelj, biztos van valami oka, amiért így érzel a gyerekekkel kapcsolatban, de én ebben nem tudok segíteni, szerintem pszichológushoz kéne menned. Talán tudna segíteni, és ez gondolom fontos lenne, ha a jövőben szeretnél gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!