13éves vagyok és amikor erekcióm van a fitmám nem jön le csak ha lehuzom de akkkor is nehézkésen. Ez normális?
13 éves korodra a fityma már rég elkellet volna hogy váljon a makktól... Próbáld meg fürdés közben beszappanozni és közben maszturbálni...sokaknak segít ez a módszer, de ha 2 héten belül nem válik fel teljesen akkor menj el a háziorvosodhoz és majd ő tudja hogyan tovább. Ez nagyon sok mindenkivel elő fordul, csak a férfiak erről nem szoktak beszélni... Az a helyzet, hogy ha fitymaszűkületed van akkor az egy kisebb nem altatásos műtéttel korigálják...3 barátomnak és a tesómnak is volt ilyem műtétje és azt mondták, hogy nem fály és csak egy pillanatig tart...ha nem kezdesz vele semmit és elbagatelizálod a dolgot akkor a későbbiekben fálydalmas lehet a közösülés, fertőzések és helyrehozhatatlan károsodások keletkezhetnek a hímvessződbe. És biztosíthatlak, hogy ha te nem mondod el az ismerőseidnek akkor senki se fog róla tudni és nyoma sem marad...De szerintem a jó szex érdekében (ha beavatkozásról van szó) mindent...
Ápolónő vagyok, kérdezz nyugodtan....
Előttem íróval annyiban egyetértek hogy menj el vele orvoshoz, most még nem gázos megműttetni. Volt szobatársamnak 26 éves korában lett fitymaszűkülete és láttam hogy mennyit szenvedett a műtét után, menni is alig bírt hetekig. Te fele annyi idős vagy, úgyhogy ne várd meg amíg rosszabb lesz.
Ja és kedves ápolónő! Oké, hogy nem tudsz helyesen írni, de a "fáj" szót írd már pontos J-vel légyszíves, mert fájt olvasni.
Szia!
Nekem volt fitymaszűkületem kiskoromban, de egyszerű kenőccsel elmúlt végül, nem kell itt rögtön műtéttel ijesztgetni senkit.
Maszturbációra pedig heti 2-3 alkalomnál többre nem nagyon biztatnálak. Bár nem tartozik a témához, de ebben a korban alakulnak ki a farkadban a szövetek, amiket könnyen deformálhatsz, ha túl sokat polírozod a bohócot. A következményeket szerintem kitalálod magadtól. Betojni nem kell, de hagyd az aktív nemi életet pár évvel későbbre, bármit is látsz a haveroktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!