Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13éves vagyok és amikor...

13éves vagyok és amikor erekcióm van a fitmám nem jön le csak ha lehuzom de akkkor is nehézkésen. Ez normális?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet fitymaszűkületed van. Mutasd meg orvosnak.
2012. máj. 25. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1vel!
2012. máj. 25. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:

13 éves korodra a fityma már rég elkellet volna hogy váljon a makktól... Próbáld meg fürdés közben beszappanozni és közben maszturbálni...sokaknak segít ez a módszer, de ha 2 héten belül nem válik fel teljesen akkor menj el a háziorvosodhoz és majd ő tudja hogyan tovább. Ez nagyon sok mindenkivel elő fordul, csak a férfiak erről nem szoktak beszélni... Az a helyzet, hogy ha fitymaszűkületed van akkor az egy kisebb nem altatásos műtéttel korigálják...3 barátomnak és a tesómnak is volt ilyem műtétje és azt mondták, hogy nem fály és csak egy pillanatig tart...ha nem kezdesz vele semmit és elbagatelizálod a dolgot akkor a későbbiekben fálydalmas lehet a közösülés, fertőzések és helyrehozhatatlan károsodások keletkezhetnek a hímvessződbe. És biztosíthatlak, hogy ha te nem mondod el az ismerőseidnek akkor senki se fog róla tudni és nyoma sem marad...De szerintem a jó szex érdekében (ha beavatkozásról van szó) mindent...

Ápolónő vagyok, kérdezz nyugodtan....

2012. máj. 31. 06:45
 4/9 anonim válasza:

Előttem íróval annyiban egyetértek hogy menj el vele orvoshoz, most még nem gázos megműttetni. Volt szobatársamnak 26 éves korában lett fitymaszűkülete és láttam hogy mennyit szenvedett a műtét után, menni is alig bírt hetekig. Te fele annyi idős vagy, úgyhogy ne várd meg amíg rosszabb lesz.

Ja és kedves ápolónő! Oké, hogy nem tudsz helyesen írni, de a "fáj" szót írd már pontos J-vel légyszíves, mert fájt olvasni.

2012. máj. 31. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt fitymaszűkületem kiskoromban, de egyszerű kenőccsel elmúlt végül, nem kell itt rögtön műtéttel ijesztgetni senkit.

Maszturbációra pedig heti 2-3 alkalomnál többre nem nagyon biztatnálak. Bár nem tartozik a témához, de ebben a korban alakulnak ki a farkadban a szövetek, amiket könnyen deformálhatsz, ha túl sokat polírozod a bohócot. A következményeket szerintem kitalálod magadtól. Betojni nem kell, de hagyd az aktív nemi életet pár évvel későbbre, bármit is látsz a haveroktól.

2012. jún. 1. 04:56
 6/9 Bandita71 válasza:
Szia! Lehetséges, hogy kisebb korodban nem gyakran húzták fel fitymádat a szüleid ezért beszűkült az is fontos, hogy le ne tapadjon a makkodra, ha még le nem tapadt! Ezért fontos, hogy fürdéskor próbáljad óvatosan fel húzni, de egész tövig kell a letapadás miatt és a fertőzések elkerülése véget is, (fontos a szerszám tisztán tartása) ha ezek után is gondot jelent a későbbiekben kis korrekciós műtétel helyre hozzák!
2012. jún. 1. 09:59
 7/9 umbro12 válasza:
Szia! Nekem is volt fitymaszűkületem olyan 4-5 évesen. Sajnos nekem műtét lett a vége, de nem kell megijedni :) Semmi para és szégyellnivaló nincs benne :) Orvoshoz mindenképpen menj el szerintem és hátha még kenőccsel orvosolható a probléma :)
2012. jún. 1. 10:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Figyeljetek nincs letapadva sak nehézkesen jön le!!
2012. jún. 2. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Meg simán tudom huzogatni csak amikor feláll egy kicsit nehéz!
2012. jún. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!