18 éves létemre zavar ha vki káromkodik, és tudom, hogy így soha nem lesz nagy baráti társaságom, hogyan tovább?
most mit csináljak, ez így bennem van..mer a közeli rokonok nem szoktak káromkodni semmit szinte.. sőt még mikor ovodából jöttem haza és vmi csunyát tanultam a társaimtól, anyám egyből rámszólt, hogy nem te nem beszélhetsz így
aztán rám ragadt, most meg már nincs olyan igényem hogy csúnyán beszéljek bármikor is..csak ha mérges vagyok, de akkor sem mondom ki csak fejbe lerendezem magamba.
de valahogy ahogy idősödöm egyre jobban, elkezdett irritálni ha vki ilyeneket mond hogy g.cijó meg ha 2-3 mondat közé bzmegol
pedig normális laza emberek ezek, semmi gond nincs velük, vidámak, az unokatesómnak a haverjai aki egyébként nem szokott így beszélni, de tök jó viszonyba vannak egymással, és tudom hogy nekem sem kéne ebből nagy ügyet csinálni..próbálom nem mutatni hogy zavar, de legbelül mégsem vágyom rá hogy újabb beszélgetést folytassak vele
mit csináljak? olyan emberből nagyon kevés van aki nem szokott bzmegolni..hogy miért azt nem tudom..legbelül nem bírom elfogadni:\
18f (igen srác vagyok)
# 10/10
a káromkodás nem szégyen, hanem lelki igényesség kérdése
ez az amit sokan soha nem fognak megérteni
aki pedig minden mondatába beleszúr egy ilyen kötőszót, nem hiszem, hogy dühöt akar levezetni. aztán ha tovább visszük a logikát, jogos lesz megütni is bárkit, ha ép le kell vezetned a feszültséget.
az ember jobb esetben nem csak állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!