Hogyan tudnék még változtatni magamon?
Nekem szülői elvárás volt, hogy viselkedjek és gondolkozzak komoly, felnőtt módon. Így teltek a tinédzser éveim. Igazából, nem bántam. De érdekes volt szembesülni azzal, hogy idősebbnek gondolnak a koromnál a világnézetem, a véleményeim alapján. Aztán valóban felnőttem és most a húszas éveim második felében jöttem rá, milyen jó is gyereknek/tininek lenni. :) És furcsa keveréke vagyok olykor egy gyereknek, tinédzsernek és egy komoly felnőttnek. Előnyömre válik mindenképp, mert könnyen megtalálom a közös hangot különböző korosztályokkal is és több oldalról is meg tudom vizsgálni a körülöttem történő eseményeket. Mégis visszagondolva a gyerekkoromra... nem látom feltétlenül pozitívnak azt, ahogy akkor éltem.
Én azt mondom neked, hogy ne megkomolyodni akarj. Egyszerűen csak légy nyitott a világra, tanulj sokat, tapasztalj sokat és tanulj bele a felelősségteljes életbe. Ne erőltess semmit és ne tereld magad tudatosan valamilyen irányba. Egyszerűen csak hagyd, hogy spontán megtaláld azokat a dolgokat, amik majd valamilyenné alakítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!