Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék még változtatni...

Hogyan tudnék még változtatni magamon?

Figyelt kérdés
Minden erőmmel azon voltam, hogy 14 éves fejjel értelmes és komoly legyek. 2 hónap alatt nagy változást értem el, és sok dologban már más meglátásom van. hogy tudnám ezt még tovább építeni?
2012. máj. 29. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolom neked sincsenek veled egykorú barátaid.
2012. máj. 30. 16:49
 12/14 A kérdező kommentje:
velem egykorúak nem nagyon. inkább idősebbek
2012. máj. 30. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem is csodálkozom. Én azt tanácsolnám, hogy kezdj el keresni veled egyidős barátokat. Persze ez csak egy javaslat. Amúgysem tudsz "felnőtt" lenni 14 évesen. Majd kinövöd ezt a hóbortot is...csak nehogy késő legyen.
2012. máj. 30. 22:21
 14/14 Julie S ***** válasza:

Nekem szülői elvárás volt, hogy viselkedjek és gondolkozzak komoly, felnőtt módon. Így teltek a tinédzser éveim. Igazából, nem bántam. De érdekes volt szembesülni azzal, hogy idősebbnek gondolnak a koromnál a világnézetem, a véleményeim alapján. Aztán valóban felnőttem és most a húszas éveim második felében jöttem rá, milyen jó is gyereknek/tininek lenni. :) És furcsa keveréke vagyok olykor egy gyereknek, tinédzsernek és egy komoly felnőttnek. Előnyömre válik mindenképp, mert könnyen megtalálom a közös hangot különböző korosztályokkal is és több oldalról is meg tudom vizsgálni a körülöttem történő eseményeket. Mégis visszagondolva a gyerekkoromra... nem látom feltétlenül pozitívnak azt, ahogy akkor éltem.

Én azt mondom neked, hogy ne megkomolyodni akarj. Egyszerűen csak légy nyitott a világra, tanulj sokat, tapasztalj sokat és tanulj bele a felelősségteljes életbe. Ne erőltess semmit és ne tereld magad tudatosan valamilyen irányba. Egyszerűen csak hagyd, hogy spontán megtaláld azokat a dolgokat, amik majd valamilyenné alakítanak.

2012. máj. 30. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!