Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha az osztálykiránd...

Mit tegyek ha az osztálykiránduláson nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Hatodik osztályos vagyok és a mai napig nem tudok elszakadni anyukáméktól. Ha ottalvós kirándulásra megyünk ( 1 hét múlva ) akkor egésznapot végig sírom és semmit nem akarok csinálni. De éjszaka mikor már mindenki elalszik akkor nem tudok mit csinálni... Tudtok valamit mondani? Mert olvasni nem tudnék mert a többiek alsznakan me világíthatok zenétől meg még jobban sírok mert olyankor hiányoznak a szüleim.... nem tudom mit tegye k :(
2012. máj. 28. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
forduljatok pszichológushoz, mert nem normális, hogy 12 évesen 1 napot nem vagy meg anyád nélkül
2012. máj. 28. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ne menj osztálykirándulásra, vagy beszél róla a szüleidnek, és nyugtassanak meg afelől, hogy nincs mitől félned. Az osztálykirándulás a buliról szól(!) Nem a szomorkodásról, és a sírásról.........
2012. máj. 28. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Mond meg a barátaidnak, hogy maradjanak veled ébren :DD Mi sohasem szoktunk osztálykiránduláson aludni, végigdumáljuk az egész éjszakát. >< 16/L :)
2012. máj. 28. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mi piázunk :D
2012. máj. 28. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
osztálykiránduláson aludni?xd
2012. máj. 29. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Osztálykiránduláson aludni, ki hallott még olyanról?!:D

Ott csak a felhőtlen buli a lényeg....

Aludni majd itthon is lehet:))

2012. máj. 29. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
ha sírsz puhapocs vagy és ez egész életedben végig kísér
2012. máj. 29. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a válaszokat,én is így vagyok hogy osztálykiránduláson sokáig fentmmaradni tavaly ez is volt hogy fentmmaradtunk nem is aludtunk egész éjszaka , meg éjfélig kül. is fent lehet lenni csak utánna már mindenki vagy majdnem mindenki fáradt lesz és aludni akar.. és olyankor már senki se marad fent... köszönöm azoknak akik értelmes választ adott ;)
2012. máj. 30. 19:42
 9/9 A kérdező kommentje:
azóta már meg volt az osztálykirándulás,egy nagycsomóan elaludtak mi pedig 4en fent voltunk egész éjszaka és mászkáltunk az ofőnk meg alauttunk lévő szobába volt és egész éjszaka ő sem aludt... miattunk :P túléltem a félelmemet nem sírtam enm volt honvágyam csak a második nap mikor már délután hazaakartam menni de akkor sem volt sírás :))
2012. júl. 20. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!