Plüssel aludni. Mennyire gáz egy 15 éves fiúnak?
Hááát...nem is tudom...szerintem ha ezt egy lány írta volna azt mondtam volna ,hogy nem..de fiúktól..nem nagyon megszokott h plüssel aludjanak ilyen korban...
Én lány vagyok, de én sem alszok már plüssel...szerintem nem nagyon gáz, de ha mondjuk táborban meglátnák nem tudom mit szólnának, de szerintem nem rángatná elő sorra az összes korabeli srác az ő plüssgyűjteményét :D....de ha téged zavar akk. nyugodtan el is kezdheted a "leszokást"...
szerintem a barátnőd sem nagyon örülne ha helyette egy plüssmacit ölelgetnél :"D
én már jó pár éve száműztem a plüsseimet az ágyamról...hidd el, nem olyan nehéz xd :"D
16/L
Értem 88% köszi:) jó hogy megtudod érteni. De azért ez a plüss azért nem annyira régi, de nekem is van olyan, de azokra nagyon vigyázok én is, mert nagyon szép emlékeim vannak velük kapcsolatban:) Én is szerettem nagyon oviba járni, ott még tök jó volt, sima általános alsóba is, de olyan 5. 6. tól nem bírtam a többieket, megvadultak, és én azóta magán tanulóként csinálom a sulit.
Előző, nem maci, hanem cica, és Kitti a neve :P
Na jó abbahagyom mert tényleg valaki még beszól valami nagyon csúnyát:D
Mindenesetre köszi. Kicsit jobban érzem magamat ezzel kapcsolatban.
én plüssmániás vagyok...csak plüssel tudok aludni:) szerintem nem gáz:)
17/L
amúgy olyan plüss a kedvencem, amit 2 évesen kaptam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!