Plüssel aludni. Mennyire gáz egy 15 éves fiúnak?
A mai világban miért lenne gáz?
Régen maradiak voltak az emberek, és abban az időban minden gáz volt ha pl valaki a szüleit letegezte bunkó gyerek volt..
Szerintem ez kedves aranyos dolog éljünk színesen én azt mondom!
Én például nagyon szeretem a rajzfilmeket a mai napig amikor TV zek Discoveri autókereskedők VIVA meg CN Scooby vagy amit épp találok Disney n esetleg. :)
Felesleges felnőni a felnöttek mind hülyék! :)
üdv:
F/25
Na én vagyok megint! :)) Az utolsó ! :)
Alap hogy inkább mesét nézzek mint horrorfilmet . :D
Emlékszem régen gyerek voltam hetente 6 órát a tvt lesten CN t és akkor még nem volt szinkronizálva angolul beszélt a csatorna.
Amikor magyarul keztek beszélni a CN en megint azt nézztem.. :DD
És akkor már igen csak 20 éves voltam de féreértés ne essen most is meg nézzem a meséket mesecsatorna viva Discovery ezek a kedvenceim..
RTL t csak a barátok köztöt nézem és az 1 perc és nyersz utána kapcsolok át meg persze amikor van VV vagy X-FAKTOR ezeket a tehetségkutatókat is szeretem . :)
Akkor RTL értelem szerüen de ilyen kevés van sajos és nem minden nap.. :DDD
Szerintem gáz!
És nem azért, meg ,,nem divatos, és nem menő", hanem ennyi idősen már valamennyire önállónak kellene lenni, és a megnyugvás érzést nem abban találni, hogy plüssel alszol. Ennek ellenére nem biztos, hogy kóros, sőt ma éjjel lehet én is kipróbálom. :D 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!