Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Engem miert nem vesz el senki...

Engem miert nem vesz el senki felesegül? 30 éves vagyok jol nezek ki adok magamra. Bezzeg a tesom már elevették 2 éve pedig nem is ad magara átlagosan nez ki alacsony hatareset sulyu nem festi a hajat se polo farmerban jár és orvos lett a férje

Figyelt kérdés

Én meg festem a hajam szőkére nem ronda barna magas vagyok vékony nagymellü ja a tesom kismellü hozzám képest én 80 e ő 80 c

Miert van neki ilyen mázlija? Engem sose akart senki elvenni. Tesomnak meg az előző udvarloja is orvos volt csak dobta a masik orvosert. Ez felhaborito. És nem is sminkeli magat 5 perc alatt felöltözik és megy a farmerjaban polojaban. Én meg belöböm a hajam sminkelek miniszoknya csini felső stb és nem jön össze. Csak beszologat pár hülye meg nős emberek akarnak kavarni. Ennyi. A tesom meg a kis farmeres igénytelen egymas utan 2 orvost is összeszed. 2 évvel idősebb most van a hazassagi évfordulojuk. Irigylem miert sikerul neki es nekem nem?

2012. máj. 28. 09:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
52%

azért mert iszonyatosan buta vagy és a férfiak a ygerekes nőkhöz nem vonzódnak, kivéve akik dugni akarnak

egy orvosnak feltételezem van esze, és rájött arra, hogy nem egy ostoba szőke nagymellű kikent nővel lesz boldog, hanem egy egyszerű de értelmes nővel.

# 2/30

:D néha azért csodálkozok azon, mennyire sötétek egyes "felnőtt emberek". mintha orvosi diploma kellene ehhez is, hogy rájöjjön valaki, hogy a külső múlandó. igaz aki soha életében nem godnolkodott és enm voltak belső igényei, az sosem fog rájönni.

és ez annyira tipikus női viselkedés: szőke vagyok kidobom a mellem, gyertek gazdag orvosok :) nem rosszindulatból, de ez tényleg szánalmas, hogy a nők többsége ilyen. lehet emgkövezni, de ez van :)

# 3/30

igen, ideje lenne a nőknek ráeszmálni hogy ha prostinak öltöznek akkor nem a feleséget fogják bennük látni.

szerencsés vagy hogy veled még időben megtörtént.

# 4/30

:) látom vannak itt frappáns megfogalmazások. de en bántsátok szegényt, nem tehet róla

# 5/30

na igen, de ezt hogy magyarázod el azoknak a nőknek, akiket belenveltek egy önimádó fogyasztói társadalomba? ma már nem is nő aki nem így néz ki.. pedig az egyszerű nőkben sokszor több nőiesség van mint ezekben a festett műanyagokban

# 9/30

nekem is bár őszintén már azon se lepődök meg, ha nem. amennyi esze van némelyiknek...

# 11/30

nő és önkritika ugyanazon a lapon :) ritka

sajnos ez van, bár én már az emberségem miatt is rosszul érzem magam. mert ha ez kamukérdés is, attól mg a valóságban ugyanúgy ott vannak az ilyen gondolkodású idióták az utcán. kissé kiábrándító ez az igénytelenség.

# 13/30

ott a pont

# 14/30

egyre kamugyanúsabb. persze neten aférfiaknak is 24 centis...

# 17/30

neten midnen idióta diplomás is

érik a kamu

# 22/30

ez sajnos igaz

# 23/30

de sajnos nagyon hihető, mégha ki is van forgatva, a lényeg ugyanaz: a nők ribancok, buták és felszínesek, ritka hogy az egyik se legyen igaz

# 24/30

erről beszélek

# 28/30

és ez vajon kamu?

# 30/30

gyere inkább hozzám, én többet fizetek, van diplomám.

2012. máj. 29. 07:35
 32/33 anonim ***** válasza:
téged sem az eszedért "szeretnek"
2012. aug. 21. 15:07
 33/33 anonim válasza:
Szerintem attól még nem vagy rossz ember. Akik itt írogatnak biztos éreztek már hasonlót, hogy a másiknak milyen jó, csak nem vallják be, könnyebb a másikat elítélni. Tényleg vannak olyanok, akik alig adnak magukra és nem a sminkre gondolok, hanem tisztálkodás szempontjából és így is van párjuk. Lehetsz úgy is csinos, ha nem öltözöl prostinak. A hétköznapokban ne hordj miniszoknyát, meg kivágott ruhát, magassarkút. Legalábbis ne egyszerre. Ilyen külsővel nem is akarnak majd tőled többet. Azt látják, hogy egy újabb olyan csaj, aki csak arra jó. Szóval öltözködj visszafogottabban, ne agyalj azon hogy neki miért van és neked miért nincs, inkább törődj magaddal és érezd jól magad a bőrödben. Ne akarj görcsösen férjhez menni, mert megijednek a pasik. :-)
2012. szept. 5. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!