Engem miert nem vesz el senki felesegül? 30 éves vagyok jol nezek ki adok magamra. Bezzeg a tesom már elevették 2 éve pedig nem is ad magara átlagosan nez ki alacsony hatareset sulyu nem festi a hajat se polo farmerban jár és orvos lett a férje
Én meg festem a hajam szőkére nem ronda barna magas vagyok vékony nagymellü ja a tesom kismellü hozzám képest én 80 e ő 80 c
Miert van neki ilyen mázlija? Engem sose akart senki elvenni. Tesomnak meg az előző udvarloja is orvos volt csak dobta a masik orvosert. Ez felhaborito. És nem is sminkeli magat 5 perc alatt felöltözik és megy a farmerjaban polojaban. Én meg belöböm a hajam sminkelek miniszoknya csini felső stb és nem jön össze. Csak beszologat pár hülye meg nős emberek akarnak kavarni. Ennyi. A tesom meg a kis farmeres igénytelen egymas utan 2 orvost is összeszed. 2 évvel idősebb most van a hazassagi évfordulojuk. Irigylem miert sikerul neki es nekem nem?
mert az ilyen nőket nem kapcsolatra, hanem csak "arra" akarnak a férfiak....
Ráadásul a természeted sem szép...elég sekélyes vagy, ha azt hiszed igénytelenség smink nélkül járni (pedig én sem megyek smink nélkül utcára),azt, hogy a barna hajú nők rondák. Feleségnem a praktikus gyakorlatias, kedves nők kellenek a férfiaknak, aik majd a sminkjük mögtt a gyerekeiket is tudják nevelni, nem csak miniszoknyában parádézni. Természetesen az csak plusz, hogy mindezek mellet a nő csinos, jóalakú is.
De nem csak a külsőségek számítanak,sőt
160 cm magas vagyok, nem festem a hajam, nincs műkörmöm csa púdert és szempillaspirált használok. Kedvenc öltözékem a tornacipő-póló-farmer kombináció. Három férfi kérte meg 22 éves koromig a kezem és egynek mondtam igent aki ma a férjem.
De nekem nem jár, mert nem olyan vagyok mint te. (:
A diploma és az ész között nem feltétlenül van összefüggés, főleg a szociális készségek terén.
Megkérdezhetem, hogy mi lenne az a válasz, amivel elégedett lennél?
:D
Még senkinek sem esett le, hogy FAKE kérdéssel állunk szemben?
Ráadásul pasi írta. Egy nő tudja, mi a különbség a 80C és a 80E között, ráadásul egy nő nem ír olyat, hogy 'belövi' a haját...
Ezt valami szánalmas, forever alone-kategóriás, megkeseredett pasi írta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!