Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Engem miert nem vesz el senki...

Engem miert nem vesz el senki felesegül? 30 éves vagyok jol nezek ki adok magamra. Bezzeg a tesom már elevették 2 éve pedig nem is ad magara átlagosan nez ki alacsony hatareset sulyu nem festi a hajat se polo farmerban jár és orvos lett a férje

Figyelt kérdés

Én meg festem a hajam szőkére nem ronda barna magas vagyok vékony nagymellü ja a tesom kismellü hozzám képest én 80 e ő 80 c

Miert van neki ilyen mázlija? Engem sose akart senki elvenni. Tesomnak meg az előző udvarloja is orvos volt csak dobta a masik orvosert. Ez felhaborito. És nem is sminkeli magat 5 perc alatt felöltözik és megy a farmerjaban polojaban. Én meg belöböm a hajam sminkelek miniszoknya csini felső stb és nem jön össze. Csak beszologat pár hülye meg nős emberek akarnak kavarni. Ennyi. A tesom meg a kis farmeres igénytelen egymas utan 2 orvost is összeszed. 2 évvel idősebb most van a hazassagi évfordulojuk. Irigylem miert sikerul neki es nekem nem?

2012. máj. 28. 09:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenkor kezd elmenni a kedvem attól,hogy nő vagyok.Szégyellem a saját nemem.
2012. máj. 28. 10:05
 12/33 anonim ***** válasza:
82%

mert az ilyen nőket nem kapcsolatra, hanem csak "arra" akarnak a férfiak....

Ráadásul a természeted sem szép...elég sekélyes vagy, ha azt hiszed igénytelenség smink nélkül járni (pedig én sem megyek smink nélkül utcára),azt, hogy a barna hajú nők rondák. Feleségnem a praktikus gyakorlatias, kedves nők kellenek a férfiaknak, aik majd a sminkjük mögtt a gyerekeiket is tudják nevelni, nem csak miniszoknyában parádézni. Természetesen az csak plusz, hogy mindezek mellet a nő csinos, jóalakú is.

De nem csak a külsőségek számítanak,sőt

2012. máj. 28. 10:07
 13/33 anonim ***** válasza:
63%

160 cm magas vagyok, nem festem a hajam, nincs műkörmöm csa púdert és szempillaspirált használok. Kedvenc öltözékem a tornacipő-póló-farmer kombináció. Három férfi kérte meg 22 éves koromig a kezem és egynek mondtam igent aki ma a férjem.

De nekem nem jár, mert nem olyan vagyok mint te. (:

2012. máj. 28. 10:09
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Arra most akadt rá a szemem, hogy 80E... jesszum, az nem ér földig melltartó nélkül?
2012. máj. 28. 10:09
 15/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, cikk neked, témába vág:

[link]

2012. máj. 28. 10:11
 16/33 anonim válasza:
88%
mert a homlokodra van írva hogy férjet akarsz fogni!sajnálom a tesód,hogy így lenézed!
2012. máj. 28. 10:14
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem értetek ti semmit.ne is valaszoljatok akkor.ja és aszilikon nem lóg térdig.meg diplomas vagyok nem buta.
2012. máj. 28. 10:19
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

A diploma és az ész között nem feltétlenül van összefüggés, főleg a szociális készségek terén.

Megkérdezhetem, hogy mi lenne az a válasz, amivel elégedett lennél?

2012. máj. 28. 10:21
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
De válaszoltak. Te viszont ne kérdezz, ha nem fogadod el a választ. Arany szabály. Úgy látszik az a diploma szart sem ér.
2012. máj. 28. 10:21
 20/33 anonim ***** válasza:
68%

:D

Még senkinek sem esett le, hogy FAKE kérdéssel állunk szemben?

Ráadásul pasi írta. Egy nő tudja, mi a különbség a 80C és a 80E között, ráadásul egy nő nem ír olyat, hogy 'belövi' a haját...

Ezt valami szánalmas, forever alone-kategóriás, megkeseredett pasi írta...

2012. máj. 28. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!