Engem miert nem vesz el senki felesegül? 30 éves vagyok jol nezek ki adok magamra. Bezzeg a tesom már elevették 2 éve pedig nem is ad magara átlagosan nez ki alacsony hatareset sulyu nem festi a hajat se polo farmerban jár és orvos lett a férje
Én meg festem a hajam szőkére nem ronda barna magas vagyok vékony nagymellü ja a tesom kismellü hozzám képest én 80 e ő 80 c
Miert van neki ilyen mázlija? Engem sose akart senki elvenni. Tesomnak meg az előző udvarloja is orvos volt csak dobta a masik orvosert. Ez felhaborito. És nem is sminkeli magat 5 perc alatt felöltözik és megy a farmerjaban polojaban. Én meg belöböm a hajam sminkelek miniszoknya csini felső stb és nem jön össze. Csak beszologat pár hülye meg nős emberek akarnak kavarni. Ennyi. A tesom meg a kis farmeres igénytelen egymas utan 2 orvost is összeszed. 2 évvel idősebb most van a hazassagi évfordulojuk. Irigylem miert sikerul neki es nekem nem?
Istenem!! Mondjátok hogy ilyen nincs! Ha a saját testvéredre féltékeny vagy képzelhetem milyen ember lehetsz! Jobb is ha nincs senkid ilyen felfogással.
A másik meg az hogy:"egymas utan 2 orvost is összeszed"
Na itt kijön, hogy ugyancsak a felszín számít. Miért mi lenne ha kőműves lenne a párja?? Akkor nem lennél irigy, ha vele lenne boldog?
Szánalmas egy idióta nő vagy!
Nekem is van diplomám, pénzügy-számvitel szakról + idén kezdem végre a mestert. De hidd el, az iskolában, bármelyikben a tanagyagot kell megtanulni és nem azt, hogy hogy kell viselkedni és mi a helyes értékrend. Vizsgára, zh-ra gyerekjáték bemagolni, begyakorolni a kért anyagot, de attól még hülye marad az illető szociális intelligencia terén, mert azt nem fogják neked megtanítani. Nem véletlenül van sok-sok tahó és buta diplomás.
Még annyi: mindenki válaszolt a kérdésedre, de ha képtelen vagy agyilag felmérni a mondandónkat, akkor megint csak az intelligenciád szegénységére írhatod a dolgod. Szerencsére az egyetemen többségben vannak az okos/csinos/és még sok nagymellű is van/magas/alacsony nők, az olyan primitívekkel szemben mint te. Nyugodj meg, nem fog elvenni senki, de aggódnod sem kell, mindig lesz jelentkező 1-2 numerára, ha ügyes vagy még profitálhatsz is belőle, manapság a beképzelt r*bancok körében jól menő szakma ez is, még diplomáznod sem kellett volna.
1, hiába van diplomád, attól még eszed nem lesz. Nézd meg, hogy milyen a helyesírásod is, az sok mindent elárul az emberről.
2, hiába látsz te valaki rondának, másnak attól még kellhet
3, a felháborító az, hogy nem veszed észre magad: a külsőség nem minden
4, kövér vagyok, bőrbeteg, 6 éve párommal és már menyasszony vagyok, hamarosan házasodunk, baba is lesz, meg minden, szóval háborodj fel! :D
én is ilyen voltam, mint a kérdező,és volt egy srác,aki kidobott vagy 5x mielőtt elkezdett velem komolyan járni, és teljesen átalakított (barnának kellett lennem, megtiltotta a szoknyát, stb stb) és úgy kért meg.
aztán kidobott azzal az indokkal, hogy igazából soha nem fogok megváltozni (holott szerintem pont az volt a baj, hogy mindenem feladtam érte, és így már le is nézett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!