Most velem van a baj? (lent a többi)
11 éves lány vagyok. Az egész felső ki nem állhat engem... fogalmam sincs miért! Egy árva barátnőm sincs csak néhány fiú haverom mert járok sportkörre. Elég béna vagyok de próbálkozok! :) Négyes-ötös tanuló vagyok (a természetismeret a technika a tesi és a román nem nagyon mennek) és én lettem az osztály strébere. De miért? Mert naponta leülök és két órát tanulok??? Ezt nem értem! Hatodikból is van egy fiú haverom (együtt járunk zeneiskolába) de a hatodikból ennyi. A hetedik hidegen hagy annak ellenére hogy néha szemétkednek, a nyolcadik meg hidegen hagy aminek őszintén örülök! Szóval így állok a felső tagozatban.
Néhány dolgot azért elmondok magamról:
-Nem hordok csőnadrágot! Nagyon még farmert se! Maradok a melegítőnél.
-Szeretek sportolni annak ellenére hogy nem nagyon megy.
-Nép táncra járok.
-Törire mindig szerzek a netről valami anyagot a tanultakról (+ pontra).
-Nem szétrugott tornacsukában (ami a sulinkban most "divat") járok suliban hanem márkás sportcipőben ami már a második évét bírja ki (már kicsit szorít is de még jó) mert vigyáztam rá.
És még sorolhatnám.
Most komolyan én vagyok a lúzer? Mert azért ez elég szemétség tőlük! Nem? 11/L

Ne foglalkozz senkivel,csak magaddal. Velem is hasonló volt:)
Nem nagyon voltak barátaim általánosban, ki voltam közösítve, mert egy új iskolába kerültem költözés miatt. Nem akartak befogadni, nem barátkoztak velem. No meg nem is voltam egy nagy szépség, nem kentem magam, nem öltöztem csicsásan és csak a fiúkkal haverkodtam. No de középsuliban meg érdekes módon valahogy megszépültem és rám sokkal jobban buktak a fiúk, mint a plázacicás csajokra, és utána is már fura módon tapadtak rám, mint a legyek és a lányok is barátkozni akartak velem. De én akkor is leszartam őket, ennek köszönhetően egész népszerű lettem:)) Szóval ne foglalkozz te senkivel! Lógjál a srácokkal, vagy tanulj sokat, többet érsz azzal, mintha a dilinyós csajokkal ökörködnél. Majd nézd meg őket hova veszik fel később suliba, meg milyen munkát fognak kapni.... Nem vagy lúzer, hanem teszed amit jónak látsz. A Te életed éld, ne az övéket akard:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!