Miért nincsenek barátaim?
Érdekel valami is? Van hobbid? vagy érdeklödsz valami iránt? Pl kosárlabda vagy tenisz vagy matek vagy ilyesmi...
Azért nincsenek barátaid mert nem vagy érdekes az embereknek mert valöszinüleg nem érdekel semmi, vagy ha érdekel is akkor az azért érdekel mert más is azt csinálja
Vagy van még egy lehetöség:
Ha vannak érdeklödéseid dolgok iránt, azokröl nem tudsz beszélni senkivel mert mást nem érdekel mondjuk.
A hiba nem csak benned lehet, hanem a környezetedben is.
Ismerkedj meg emberekkel, ne csak az osztályodból, és legyél midnenkivel kedves, és figyelmes, és soha ne majmolj másokat!
Legyél egyedi és ne állj a sor végére hanem állj ki magadért!
Akkor majd követni fognak téged is!
Köss minden héten legalább 3-4 uj ismerettséget, kérdezösködj, beszélgess, és mond el a véleményed dolgokrol!
Ja és mondjuk hagyd ezt a Szerelemmel majd 18 éves koromtöl törödok majd mert ez egy marhaság,
A szerelem az magátöl jön és ha elutasítod akkor homokosnak, vagy minimum hulyének fognak nézni!
A korodbeli fiúkat már többnyire érdeklik a lányok, és ez így normális!
Érdeklödj te is a lányok iránt, de ne csak testileg hanem próbáld meg összevetni a kulönbségeket a gondolkodásukban! Beszélgess veluk, ismerd meg öket és ne úgy állj hozzájuk mint a fiúkhoz hanem övatosabban, és szerényebben!
"Nem vagyok okoskodó. Kedves és barátságos, tisztelettudó vagyok mindenkihez, de ettől függetlenül valamiért nem barátkozik velem senki, pedig én már próbáltam egy csomószor egy csomó emberrel barátkozni, de soha nem sikerült."
Sajnos ez a baj.(szerintem) Nem utálnak téged, csak átnéznek rajtad mert olyan... átlagos vagy. És nyomulós. Vedd lazábbra a dolgokat, ezt kéne de nem tudom érted-e...
A nyomulós átlagosnak nincs tekintélye... így csak egy ember vagy a sok közül, nem barát nem ellenség, ennyi.
Lehet túl szigorúnak hangzok de kezdj magaddal valamit, külsőre és belsőre is, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!