Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Én egy 13 éves, fiú vagyok. Általános iskola 7. osztályába járok. De szerintetek mi az oka, hogy senki nem akar velem barátkozni? Óvoda óta egy darab barátom sem volt. Most egy gyerekkel próbálkozok barátkozni, de ő sem akar velem barátkozni, csak azért tesz úgy, mintha akarna, hogy ne érezzem magam ennyire magányosnak. Miért nem akarnak velem barátkozni? (Nem szerelemről, barátnőről beszélek, hanem a barátságról. A haverokról, a szerelemmel csak 18 éves koromtól törődök majd)
2009. jún. 29. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
lehet hogy a kinézeted vagy a stílusod miatt. 19/L
2009. jún. 29. 21:01
 2/16 anonim válasza:
88%

Erre a kérdésre csak akkor tudnék választ adni, hogyha egy-két napig meg tudnálak figyelni. Most csak ezt tudom mondani: Legyél mindig, mindenkivel kedves, és ne úgy tekintsenek rád mint "a kis magányos gyerek" -re. Hadd, hogy megismerjenek, legyél vicces, figyelj arra hogy mindgi legyél tiszta, mosolyogj, meg ilyesmik. Hetedikes korodba már kezdj vagányabb lenni :)

Sok sikert!

2009. jún. 29. 21:02
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sincsenek barátaim, pedig én már 20 éves vagyok. De beletörődtem, mindent egybevéve elvagyok egyedül is. Szóval ne szomorkodj! ;)
2009. jún. 29. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

én szivessen megbarátkoznák veled,én amúgy is fiúkkal jövök ki jól :) priviben ird meg a yahoo.vagy msn cimed ;)

13/L

2009. jún. 29. 21:12
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
nekem sincs senkik pedgi 20 is bőven elmúltam...
2009. jún. 29. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Barátkozz, mosolyogj, legyél kedves. Ez a kulcsa mindennek. Eleinte egy kicsit nehéz de aztán már minden simán fog menni.

Lehet van valamilyen rossz tulajdonságod amiről még Te sem tudsz és azért kerülnek. Nem vagy véletlenül okoskodó vagy hasonlók?

Biztos van hobbyd. Ha igen látogass olyan oldalakat ahol lehet beszélgetni az adott témáról meg ilyenek.

2009. jún. 29. 21:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok okoskodó. Kedves és barátságos, tisztelettudó vagyok mindenkihez, de ettől függetlenül valamiért nem barátkozik velem senki, pedig én már próbáltam egy csomószor egy csomó emberrel barátkozni, de soha nem sikerült.
2009. jún. 29. 21:34
 8/16 anonim válasza:

Milyen tanuló vagy?

Én most érettségiztem, az egész országban a topon van az érettségi eredményem. Emiatt nagyon boldog vagyok, de éppen ez okozta azt, hogy mindenki féltékeny volt rám az évek során.

2009. jún. 29. 21:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Jó tanuló vagyok, de az osztályomban vannak nálam sokkal jobb tanulók, és nekik vannak barátaik.
2009. jún. 29. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Ehhez jobban kellene ismernünk.
2009. jún. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!