Miért nincsenek barátaim?
Erre a kérdésre csak akkor tudnék választ adni, hogyha egy-két napig meg tudnálak figyelni. Most csak ezt tudom mondani: Legyél mindig, mindenkivel kedves, és ne úgy tekintsenek rád mint "a kis magányos gyerek" -re. Hadd, hogy megismerjenek, legyél vicces, figyelj arra hogy mindgi legyél tiszta, mosolyogj, meg ilyesmik. Hetedikes korodba már kezdj vagányabb lenni :)
Sok sikert!
én szivessen megbarátkoznák veled,én amúgy is fiúkkal jövök ki jól :) priviben ird meg a yahoo.vagy msn cimed ;)
13/L
Barátkozz, mosolyogj, legyél kedves. Ez a kulcsa mindennek. Eleinte egy kicsit nehéz de aztán már minden simán fog menni.
Lehet van valamilyen rossz tulajdonságod amiről még Te sem tudsz és azért kerülnek. Nem vagy véletlenül okoskodó vagy hasonlók?
Biztos van hobbyd. Ha igen látogass olyan oldalakat ahol lehet beszélgetni az adott témáról meg ilyenek.
Milyen tanuló vagy?
Én most érettségiztem, az egész országban a topon van az érettségi eredményem. Emiatt nagyon boldog vagyok, de éppen ez okozta azt, hogy mindenki féltékeny volt rám az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!