Miért akar mindenki megváltoztatni? Miért nem értik meg, hogy én igy érzem jól magam? Miért nem érdeklek senkit?
Szeretem az elvont dolgokat,nem félek annyira de annyira a haláltól,szeretem a sötét dolgokat,a sötét szineket,a Tim Burton féle meséket,filmeket(amikre ált. azt mondják,hogy "nemnormális").
Kiállok az igazamért,kinemállhatom a kényes lányokat,plázacsicskákat,a dumájukat,az emókat,a nyálas dolgokat.Lázadó,de romantikus tipus vagyok,szeretem a rockot,antiszociális vagyok(nem szeretek társaságban lenni).Nem szeretem a lányos dolgokat,mint pl. a divatot(lány vagyok).És valahányszor elmegyünk valami ismerősünkhöz,csak arról győzködnek,hogy sokkal jobb lenne nekem máshogy,mert nem olyan vagyok,mint ők.
Barátok szempontjából,csak a fiúkkal jövök ki jól,és még sose jártam senkivel,senkit se érdeklek.Most ne mondjátok azt,hogy "mertsötétszemélyiségvagyazértnemjárszsenkivel",mert ha úgy van kedvem,vicces vagyok,és az osztálytársaim azt mondják belevaló,és vagány csaj vagyok,meg jófej...de nem törődik velem senki,nem érdeklek senkit,és még legjobb barátom/barátnőm sincs.
No akkor a kezembe veszem a dolgokat.:D
Nyugodtan írhatsz nekem e-mailt. Egyébként Én 15 éves lány vagyok ha számít ez bármit is... de mondom nyugodtan írjál.
Én is így vagyok! A családom elítél az egyik álmom miatt, hogy színésznő legyek. Bármit csinálok, és jó vagyok benne azt mondják: Látod nem kell színésznőnek lenned, lehetnél ez is. És nem értenek meg, hogy mikor visszahúzódok a szobámba,miért teszem. Azért mert bármit mondok, le se szarják, azt mondják, hogy kussoljak, meg ne mondjak hülyeséeket össze-vissza. Főleg a nővéremet utálom, mert folyamatosan csesztet, bármit rosszul csinálok, vagy jobban nála...
Szóval én megértelek, és én mindig azt mondogatom magamban, mikor lenézően beszélnek hozzám, hogy maradj erős,ne kezdj sírni, csak bírd ki, ne légy gyenge! És ez segít, de sosem fogom elfelejteni a szavakat, amik tőrként sújtanak rám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!