Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Élhetek vha rendes életet?

Élhetek vha rendes életet?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, de az életem eddig nagyon zűrös volt. 3 középiskolába jártam az egyikben azt hitték, hogy skrizofrén vagyok. Nem barátkozik velem senki se. Mindenki lenéz. Hülye videókat tesznek fel rólam mindenhova. Nem beszélget velem senki sem. Nem volt még bnőm. A gyerekkorom meg a kamaszkorom el lett k*rva. Lehet még rendes életem? Lehetnek még barátaim? Bnőm lesz vha is? Állandóan ezen szoktam gondolkozni és nagyon bánt :(

18/F

2012. máj. 26. 23:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?
2012. máj. 29. 14:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy élhetsz rendes életet. Csak küzdj egy kicsit. Most elég rossz helyzetben vagy, de innen is van kiút. Próbálj megnyílni, beszélgetni, engedd hogy az emberek megismerjenek. Alkalmazkodj, ne legyél magadnak való, inkább azt az énedet vedd elő, ami másoknak is tetszeni fog. Sportolj, vagy keress valami hobbit, amit társaságban csinálhatsz. Tanulj, és szerezz egy jó munkát, ettől is jobban fogod érezni magad, plusz még a kollégákkal is kialakíthatsz kapcsolatot. Legyél elég bátor, hogy megtedd ezt a néhány lépést! Ne felejtsd, nincs semmi veszteni valód ;)
2012. jún. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!