Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs esélyem a ribiknél, nincs esélyem a rendes nőknél akkorhogyan legyen kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Hiába adok magamra, meg próbálkozók egyszerűen a századik próbálkozásra is el vagyok utasítva. Mi nem tetszik a nőknek rajtam? Inkább a kedves normálisaknál próbálkozók de úgy látom ugyanaz a helyzet, mint a ribiknél. 30 éves férfi.2012. ápr. 15. 16:11
2/5 anonim válasza:
a legjobb korban vagy. Lehet, csak nem találtad meg a hozzád hasonló nőt. Szerintem találd ki, milyen nőt is szeretnél, körvonalazd, és olyat keressél, ne szélsőségeket. Pl. szeressen főzni, filmet nézni, legyen vékony, ilyesmiket határozzál el, és akkor aszerint keresgélj. Ne válogatás nélkül bárkit, gondolom beleszeretni sem tudnál bárkibe, csak aki megfelel egy bizonyos elképzelésnek.
Én pl. elhatároztam, hogy csak olyannal járok, aki udvarol, lehet vele beszélgetni, lehet rá számítani. Külsőre nem volt elképzelés csak belső tulajdonságra. Bejött, bevonzottam. Link alakokkal nem kezdtem.
3/5 anonim válasza:
ja, persze akár képet is küldhetsz, de jobb lenne, ha kialakítanád a saját stílusodat, akárhogy is nézel ki.
4/5 anonim válasza:
Egy kép valóban sokat segítene a válaszadásban + egy kis jellemzés (magasság, dohányzol-e, iszol-e, mi érdekel, mit szeretsz csinálni, mivel foglalkozol, stb.) Akkor kiderülne, hogy a külső, vagy valami más az ok. Ha a külső, azon sokat lehet változtatni, ha valami más, azon is lehet csiszolni :)
5/5 A kérdező kommentje:
A kinézetemről annyit hogy nem vagyok túl izmos 180 magas 93 kiló súlyú vagyok öltözködésem átlagos nem az a páwa divat a viselkedésem félénk zavarba jövő típusú alapjáraton. Ezt nem tudom legyőzni mégha agyoncsapnak akkor sem.
2012. ápr. 18. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!